

شاه محمود قریشی و شماری دیگر از رهبران ارشد حزب تحریک انصاف پاکستان داوطلبانه خود را به پولیس تسلیم کردند.
عمران خان، رهبر این حزب از هوادارانش خواست در اعتراض به بیعدالتی، سرکوب مخالفان و وضعیت وخیم اقتصادی در پاکستان به خیابانها بروند و زندانها را پر کنند.
او در توییتی نوشت " اعتراضی مسالمت آمیز و غیرخشونت آمیز علیه حمله به حقوق اساسی تضمین شده توسط قانون اساسی ما است. ما با پروندههای ساختگی توسط پولیس و اداره مبارزه با فساد، شکنجه زندانیان و حمله به روزنامهنگاران و افراد در رسانههای اجتماعی روبرو هستیم."
او هدف دوم این جنبش را اعتراض به فروپاشی اقتصادی به دلیل غارت ثروت توسط فساد و پولشویی خواند که فقرا و طبقه متوسط را تحت فشار قرار داده است.
رهبر حزب تحریک انصاف پاکستان همچنین در پیام ویدویی از به هوادارانش گفت تا برای حرکت با این جنبش «زندان ها را پر کنند و بتهای ترس را در هم بشکنند.»
او در پی پروندههای قضایی که علیه رهبران حز او از جمله فواد چودری، اعظم سواتی و شهباز گیل ۴ فبروری از همه پاکستانیها خواست تا برای « آزادی حقیقی» به این جنبش بپیوندند.
در مرحله اول جنبش، شاه محمود قریشی و اسد عمر، رهبران ارشد حزب روز سه شنبه داوطلبانه تصمیم گرفتند تا خود را به پولیس تسلیم کنند.
در همین حال در همبستگی با این جنبش اعضای ارشد دیگری از این حزب همراه با برخی از مقامات پاکستانی روز چهارشنبه خود را به صورت داوطلبانه در شهر لاهور به پولیس تسلیم کردند.
پیش از این، رنا ثناالله وزیر داخله پاکستان گفته بود که این جنبش از سوی تحریک انصاف پاکستان با هدف ایجاد بی ثباتی سیاسی و اختلال در نظم و امنیت کشور صورت میگیرد.
او گفته بود که حزب تحریک انصاف می خواهد با ایجاد نمایشنامه توجه رسانهها را جلب کند.
وزیر کشور پاکستان با اعلام وضع مقررات ویژه برای جلوگیری از هرگونه تجمع و گردهمایی، هشدار داد که نیروهای امنیتی با اغتشاشگران برخورد جدی کرده و آنان را بازداشت خواهند کرد.
عمران خان در طول یکسال گذشته به صورت پیوسته تلاش کرده تا دولت پاکستان را مجبور به انجام انتخابات زودهنگام کند.
حزب تحریک انصاف در اواخر ماه جدی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت مرکزی برای برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانهای دو ایالت پنجاب و خیبرپختونخوا را منحل کرد.
نمایندگان حزب تحریک انصاف در مجلس ملی پاکستان نیز از کرسیهای خود استعفا کرده و خواستار برگزاری انتخابات میان دورهای جدید شدند.
تصمیم حزب تحریک برای آغاز نافرمانی مدنی، بی ثباتی سیاسی در پاکستان را وارد مرحله جدیدی کرده و چالش دیگری برای دولت پاکستان به رهبری شهباز شریف به وجود آورده است.