یوناما روز دوشنبه، ۱۶ سرطان اعلام کرد که در این نشستها نمایندگانی از ۲۶ کشور عضو و سازمانهای بینالمللی، نمایندگان طالبان، سازمان ملل متحد و ۱۰ کارشناس حضور داشتند.
رزا اوتونبایوا، رئیس یوناما، گفت: «حمایت از بخش خصوصی و تلاش برای مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت راهبردی، اقتصادی و انسانی است.» او در این نشست بر لزوم مشارکت و حمایت بیشتر بینالمللی از مردم افغانستان تاکید کرد.
به گفته یوناما، نشست گروه کاری مبارزه با مواد مخدر بر اجرای یک برنامه عملیاتی مشترک برای معیشتهای جایگزین و تدوین طرحی برای پیشگیری و درمان افراد آسیبدیده از مواد مخدر متمرکز بود.
یوناما گفت که در نشست دوحه، گروه کاری بخش خصوصی بر پایه مشورتهای گسترده با نمایندگان این بخش، ابتکارات جاری و زمینههای همکاری بیشتر را بررسی کرده است.
این نشست تخصصی در دوحه با حضور هیئت طالبان متشکل از هفت نفر از وزارتهای صحت عامه، امور داخله، خارجه و زراعت، در نهم سرطان آغاز و به مدت دو روز در قطر ادامه داشت.
در این نشست نمایندگان جریانها و گروههای سیاسی افغانستان حضور نداشتند.
برخی تحلیلگران درباره اهمیت سیاسی این نشست ابراز تردید کرده و گفتند که سطح پایین مشارکت طالبان و غیبت چهرههای کلیدی دیپلماتیک از کشورهای مهم، اعتبار این نشست را زیر سوال برده است.
ضمیر کابلوف، نماینده ویژه ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در امور افغانستان نیز گفته است که نشست گروههای کاری درباره افغانستان در دوحه، بیشتر بوروکراتیک بود تا عملی. او اظهار امیدواری کرد که نشستها درباره افغانستان، تحت نظارت سازمان ملل «موثر باشند.»