• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روزنامه دان: پاکستان سلاح‌های به جا مانده از امریکا در افغانستان را می‌خرد

۱۹ عقرب ۱۴۰۰، ۰۷:۲۹ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه پاکستانی دان گزارش داده است که پاکستان سلاح‌های به جا مانده از ارتش امریکا در افغانستان را می‌خرد تا به‌دست تحریک طالبان پاکستان و دیگر گروه‌های تروریستی نیفتد. به گزارش دان، طالبان به پول نیاز دارد و پاکستان هر کاری لازم باشد برای خرید این سلاح‌ها انجام می‌دهد.

به نوشته دان، برآورد می‌شود که نزدیک به ۲۰۰ هزار اسلحه از امریکا در افغانستان باقی مانده باشد.

این رزونامه نوشته است که پاکستان بخش زیادی از این مهمات را خریده و احتمالا آن‌را در اختیار شبه نظامیان طرفدار دولت این کشور قرار دهد.

به تازگی دولت پاکستان با تحریک طالبان پاکستان با میانجی‌گری طالبان افغانستان با یک آتش‌بس یک‌ماهه توافق کردند.

پیش از تسلط طالبان بر افغانستان، اسلام‌آباد حکومت پیشین را متهم می‌کرد که به جنگجویان تحریک طالبان پاکستانی در خاک افغانستان پناه داده و از آن حمایت می‌کند.

بر اساس گزارش روزنامه دان، هند نیز از حامیان مهم تحریک طالبان پاکستان در افغانستان بوده و به این گروه پول، سلاح و سایر حمایت‌های لازم برای راه اندازی حملات در داخل پاکستان را داده است.

اما پس از سقوط حکومت پیشین، هند از افغانستان خارج شده و تحریک طالبان پاکستان با از دست دادن حامیانش ضعیف شده است.

روزنامه دان در این گزارش همچنین به وابستگی شدید طالبان افغانستان به پاکستان اشاره کرده و گفته این وابستگی به مرور زمان با شناسایی رژیم این گروه کمتر خواهد شد.

دان نوشته که پاکستان از این وابستگی طالبان افغانستان برای رسیدن به توافق با تحریک طالبان پاکستان استفاده کند.

پربازدیدترین‌ها

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند
۱

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند

۲

تحقیق یک نهاد آموزشی: دختران افغان با وجود محرومیت از آموزش، به یادگیری ادامه می‌دهند

۳

مسعود از نگاه طالبان

۴

تاکید چهره‌های سیاسی بر تداوم راه احمدشاه مسعود

۵

۲۵ سال پس از مسعود؛ خلأ رهبری که پر نشد