• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گزارش پالتیکو: با وجود سختگیری‌‌ یونان، آتن چگونه پناهگاه صدها زن افغان شده است

۱ قوس ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)

نشریه پالتیکو گزارشی از حضور صدها فعال زن افغان در آتن یونان تهیه کرده است. این نشریه امریکایی نوشته است که با وجود جلوگیری حکومت یونان از ورود مهاجران افغان، ظرف چند هفته بیش از ۷۰۰ فعال زن افغان از قاضی گرفته تا خبرنگار، با کمک نهادهای بین‌المللی خود را به آتن رسانده‌اند.

پالتیکو در این مطلب به سیاست دوگانه حکومت یونان در برخورد با پناه‌جویان افغان پرداخته است.

این نشریه می‌نویسد صدها زن افغان در حالی وارد آتن شده‌اند که برای بسیاری‌ از پناهجویان، یونان این روزها غیر قابل نفوذ شده، توسط سیم‌های خاردار احاطه گردیده و با تجهیزات نظارتی و افسران ارتش که در خشکی و دریا گشت می‌زنند، کنترل می‌شود.

وزارت مهاجرت یونان حتا پا را ازین فراتر گذاشته، با راه‌اندازی تبلیغات رسانه‌ای پناه‌جویان افغان را از ورود به یونان منصرف می‌کند.

به نوشته نکتاریا استامولی، نویسنده این مطلب، این سیستم دو لایه پرسش‌هایی را در مورد حسن نیت سریع یونان در قبال صدها زن افغان مطرح کرده است.

او می‌نویسد که در سال‌های اخیر حکومت محافظه‌کار یونان با انتقاد شدید گروه‌های حقوق‌بشری در مورد سیاست‌های مهاجرتی‌اش، از جمله ادعاهایی مبنی بر بدرفتاری با پناهجویان و سلب غیرقانونی آن‌ها از حق درخواست حمایت مواجه شده است.

با این حال، مقام‌های یونانی استدلال می‌کنند که تمرکز آن‌ها بر اطمینان از ورود مهاجران به کشور از طریق کانال‌های امن و قانونی است.

یک مقام دولتی به پالتیکو گفت: "ما با گروه‌های سومی کار می‌کنیم تا افغان‌هایی را که با انتقام‌جویی طالبان روبرو اند شناسایی کنیم. جان این افراد در معرض خطر فوری بود، اعضای خانواده‌هایشان کشته شده‌اند، بنابراین ما با شرکای خود قاطعانه عمل کردیم تا آن‌ها را به یونان برسانیم."

او گفت که یونان میزبان ۱۶۰ هزار پناهجوست و می‌خواهد پناهندگان از طریق کانال‌های مناسب به این کشور بیایند.

این مقام یونانی می‌گوید حکومتش مخالف سوء استفاده بی‌رحمانه باندهای قاچاق از افراد آسیب پذیر است.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت

۴

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

جلسه اتحادیه اروپا و کشورهای آسیای میانه در باره وضعیت افغانستان

۱ قوس ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)

یک هیات عالی‌رتبه از مقام‌های اتحادیه اروپا به ریاست جوزپ بورل، مسوول سیاست خارجی این اتحادیه در حال بحث با وزیران خارجه کشورهای آسیای میانه در باره وضعیت افغانستان است. وزیران خارجه تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان و قیرقیزستان در نشست پشت درهای بسته دوشنبه شرکت دارند.

منابع نزدیک به حکومت تاجیکستان گفته‌اند که وضعیت رو به وخامت انسانی در افغانستان پس از روی کار آمدن طالبان از موضوعات این نشست است.

وزیر خارجه تاجیکستان پیشتر گفته بود که دیدار هیات اتحادیه اروپا از این کشور تا ۲۴ نوامبر (روز چهارشنبه) ادامه می‌یابد.

انتظار می‌رود آقای بورل با امام‌علی رحمان، رییس‌جمهور و سراج‌الدین مهرالدین، وزیر خارجه این کشور گفتگو کند.

بر اساس گزارش سازمان ملل میلیون‌ها نفر در افغانستان با قحطی حاد و گرسنگی گسترده روبرویند و اقتصاد این کشور در آستانه فروپاشی قرار دارد.

ماه گذشته اورزولا فون در لاین، رییس کمیسیون اروپایی اعلام کرد که اتحادیه اروپا ۱/۲ میلیارد دالر به افغانستان کمک می‌کند.

سفیر پاکستان: از دوشنبه تا چهارشنبه در شفاخانه محمد علی جناح در کابل درمان چشم رایگان است

۱ قوس ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

سفیر پاکستان در کابل می‌گوید در روزهای دوشنبه ۲۲ تا چهارشنبه ۲۴ نوامبر، در شفاخانه محمد علی جناح معاینه و درمان چشم به طور رایگان انجام می‌شود. منصور احمد خان در صفحه توییترش نوشته است که متخصصان پاکستانی چشم در این شفاخانه حضور دارند تا به مراجعه کنندگان رسیدگی کنند.

او گفته که قبلا این طرح با موفقیت در ولایت خوست افغانستان انجام شده بود.

شفاخانه ۲۰۰ بستر محمد علی جناح در منطقه دشت برچی در غرب شهر کابل از سوی پاکستان به هزینه ۲۴ میلیون دالر ساخته شده است.


سهیل شاهین: طالبان به‌دنبال روابط بسیار نزدیک با ترکیه است

۱ قوس ۱۴۰۰، ۱۱:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده معرفی شده طالبان برای سازمان ملل می‌گوید ترکیه مشترکات مذهبی با افغانستان دارد و رژیم این گروه در پی برقراری روابط نزدیک با انقره است. سهیل شاهین مردم ترکیه را "برادر و خواهر" خوانده و گفته که طالبان قصد دارد در تمام حوزه‌ها با این کشور روابط "بسیار نزدیک" داشته باشد.

آقای شاهین از تاجران ترکیه‌ای خواسته به افغانستان بیایند و در این کشور سرمایه‌گذاری کنند.

ترکیه می‌گوید در قبال تحولات اخیر افغانستان رویکرد عمل‌گرایانه در پیش گرفته است.

مقامات در انقره گفته‌اند که با توجه به واقعیت‌های جدید افغانستان، تعامل خود با این کشور را با دیگر بازیگران فعال در افغانستان هماهنگ می‌کند.

مقام‌های ترکیه به طور منظم با طالبان در باره مدیریت میدان هایی کابل در تماس اند و سفارت این کشور نیز در این شهر باز است.

رسانه‌های پاکستانی؛ دفتر سیاسی در خارج و ایجاد نظام اسلامی، خواسته طالبان پاکستان از دولت

۱ قوس ۱۴۰۰، ۱۰:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه اکس‌تریبون نوشته است که ایجاد نظام اسلامی در پاکستان و اجازه گشایش دفتر سیاسی در خارج، دو خواسته عمده طالبان پاکستانی از حکومت بوده است. اسلام‌آباد هنوز این خواسته‌ها را نپذیرفته است. میانجیگری طالبان افغان در گفتگوهای صلح اسلام‌آباد و طالبان پاکستان به آتش‌بس کمک کرد.

بر اساس این گزارش گفتگوها به ابتکار حکومت طالبان، به خصوص شبکه حقانی شروع شده که یک دور آن در کابل و دو دور دیگر در ولایت خوست برگزار شده است.

به گفته منابع این روزنامه، تحریک طالبان پاکستان در این گفتگوها سه درخواست مطرح کرده‌اند که گشایش دفتر سیاسی این گروه در کشور سومی و برقراری نظامی اسلامی در پاکستان دو مورد مهم آن است.

اما اسلام‌آباد گفته که در پاکستان برای برقراری نظام شریعت طبق روایت این گروه از اسلام جایی نیست.

سفیر پاکستان: اسلام‌آباد به‌دنبال از سرگیری پروازها به مزار شریف، قندهار و هرات است

۱ قوس ۱۴۰۰، ۰۸:۲۱ (‎+۰ گرینویچ)

سفیر پاکستان در کابل می‌گوید قرار است پروازهای اسلام‌آباد به مزار شریف، قندهار و هرات از سر گرفته شود. منصور احمد خان همچنین به روزنامه دان گفته است که طالبان خواستار ایجاد خط هوایی از افغانستان به شهرهای کراچی، کویته و لاهور شده‌است. فعلا فقط پرواز کابل - اسلام‌آباد فعال است.

آقای خان گفته که مقام‌های هوانوردی ملکی پاکستان و طالبان روی پیشنهاد این گروه کار می‌کنند.

به گفته سفیر پاکستان در کابل، این پیشنهاد در جریان سفر هیات طالبان به اسلام‌آباد مطرح شده است و دو طرف در باره گسترش خدمات بس در مسیر کابل - اسلام‌آباد پس از فعال‌سازی دوباره خطوط بس پشاور - جلال‌آباد توافق کردند.

منصور احمد خان افزود که هیچ تاریخی برای شروع بس کابل - اسلام‌آباد مشخص نشده اما دو طرف تلاش می‌کنند این کار به زودی انجام شود.

سفیر پاکستان همچنین گفته است که طالبان و پاکستان موافقت‌نامه تجارتی و ترانزیتی اپتا را نیز برای شش ماه دیگر تمدید کردند.

این موافقتنامه در سال ۲۰۱۰ میان دو کابل و اسلام‌آباد امضا شد.