• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دیوید پتریوس: حکومت پیشین افغانستان می‌توانست برای مدت طولانی مقاومت کند

۱ جدی ۱۴۰۰، ۰۱:۴۷ (‎+۰ گرینویچ)

دیوید پتریوس، رئیس پیشین اداره استخبارات مرکزی ایالات متحده می‌گوید که حکومت پیشین افغانستان توان دفاع از خود برای مدتی طولانی را داشت اما رهبران حکومت از مقاومت دست کشیدند.

این جنرال بازنشسته امریکایی در مصاحبه با بخش فارسی صدای امریکا می‌گوید که یکی از دلایل سقوط حکومت پیشین افغانستان، فقدان تحمل استراتژیک امریکا بود.

به گفته او، خروج نیروهای ایالات متحده و قراردادی‌های ارتش امریکا که قوای هوایی افغانستان را کمک می‌کردند، سقوط حکومت غنی کمک کردند.

این مقام پیشین نظامی که مدتی در افغانستان نیز رهبری نیروهای امریکایی را به عهده داشت، فساد گسترده در حکومت قبلی را از علت‌های دیگر شکست می‌شمارد.

او می‌فزاید: «رهبران سیاسی افغان باید سر به گریبان کنند و از خود بپرسند که آیا توان [مقاوت علیه طالبان] را نداشتند یا این که گستردگی فساد و جناح‌بازی حکومت را ضعیف کرد.»

پتریوس می‌گوید که احتمال پذیرش خواست‌های جهانی از سوی طالبان کم است.

جامعه جهانی از طالبان خواسته تا با تشکیل حکومت فراگیر، حق کار و آموزش زنان را رعایت کند. اما این جنرال امریکایی باور دارد که با پذیرش چنین خواست‌هایی از سوی طالبان، اعضای تندرو این گروه به گروه‌هایی چون داعش و القاعده خواهند پیوست.

پربازدیدترین‌ها

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان
۱

واکنش فعالان زن افغان به سخنان دختر رئیس‌جمهور اوزبیکستان

۲

روسیه بر سر کالینینگراد کشورهای ناتو را به حمله هسته‌ای تهدید کرد

۳

کاخ سفید نام ایالات متحده را اشتباه نوشت

۴

گزارش بازرسان امریکایی از خطاهای امنیتی در پرونده پناهجویان افغان

۵
اختصاصی

طالبان با «پول هند از بلاروس پهپاد و جنگ‌افزار می‌خرد»