تصاویر تازه ماهواره‌ای؛ روسیه همچنان در حال افزایش نیرو در نزدیکی اوکراین است

تصاویر ماهواره‌‍ای جدیدی که توسط یک شرکت خصوصی امریکایی گرفته شده نشان می‌دهد روسیه در هفته‌های اخیر به افزایش نیروهای خود در کریمه در نزدیک اوکراین ادامه داده است. ایالات متحده و ناتو روسیه را متهم می‌کنند که با افزایش نیروهایش در این منطقه، قصد حمله به اوکراین را دارد.

روسیه سعی دارد با بسیج نیروهایش در نزدیکی اوکراین امریکا و دیگر کشورهای عضو ناتو را برای مذاکره بر سر تضمین‌های امنیتی تحت فشار قرار دهد.

رویترز گزارش داده که نمی‌تواند به طور مستقل صاویر شرکت "ماکسار تکنولوژی" مستقر در ایالات متحده را تأیید کند.

کرملین روز جمعه بار دیگر تاکید کرد که حق خود برای جا به‌جایی نیرو در خاکش را محفوظ می‌داند. مسکو کشورهای غربی را متهم کرد در حال انجام مانورهای نظامی تحریک آمیز در نزدیکی مرزهای روسیه هستند.

رهبران امریکا، اروپا و اوکراین روسیه را متهم کرده‌اند که از ماه اکتبر به این سو در حال گردآوری نیروهای خود را در نزدیکی مرز اوکراین است. رهبران غربی از جمله جو بایدن می‌گونید مسکو در حال بررسی حمله به اوکراین در ماه آینده است، چیزی که مسکو بارها آن را رد کرده است.

تصاویر تازه منتشر شده پایگاهی در کریمه را نشان می‌دهد که تا ۱۳ دسامبر مملو از صدها موتر زرهی و تانک بود. تصویر ماهواره ای ماکسار از همین پایگاه در ماه اکتبر نشان می دهد که پایگاه نیمه خالی است.

روسیه منطقه کریمه را در سال ۲۰۱۴ از اوکراین جدا و ضمیمه خاک خود کرد.

شرکت ماکسار می‌گوید که یک واحد جدید نظامی متشکل از صدها موتر زرهی شامل موترهای جنگی پیاده نظام، تانک، توپخانه و تجهیزات دفاع هوایی به این پایگاه روسیه رسیده است.