• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کابینه طالبان طرح ایجاد مرکز تحقیقات مسائل بانکداری اسلامی را تأیید کرد

۷ جدی ۱۴۰۰، ۰۷:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۸:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

کابینه موقت طالبان در شانزدهمین نشست خود، طرح ایجاد «مرکز تحقیقاتی مسائل بانکداری اسلامی و موضوعات معاصر» را تأیید کرد. طالبان همچنین مسئولیت رسیدگی به حوادث طبیعی را به ملا برادر و مسئولیت بررسی توزیع زمین در پارک‌های صنعتی کابل را به عبدالسلام حنفی، معاونان رئیس‌الوزرا سپردند.

اداره امور طالبان روز سه‌شنبه ۷ جدی، در خبرنامه‌ای گفت که کابینه در این نشست به وزارت داخله طالبان دستور داده است که برای جلوگیری از ارز خارجی در بازار افغانستان در تمامی ولایت‌ها و ولسوالی‌ها گروه‌های مشخصی را ایجاد کند. در خبرنامه آمده است که در این نشست در مورد پرداخت‌ قرض‌های شرکت برشنا، تنظیم صرافی‌ها و شرکت‌های خدمات پولی و نیز درباره وسایط نقلیه و اجناس ضبط شده، بحث و تصمیم گرفته شده است. اداره امور طالبان هیچ جزئیاتی در مورد تصمیم کابینه ارائه نکرده است.

کابینه طالبان همچنین تصمیم گرفته است که اداره ملی‌بس مربوط وزارت مالیه است اما این اداره در بخش برنامه‌‌ و استخدام‌ها، در هماهنگی با وزارت هوانوردی فعالیت کند.

پربازدیدترین‌ها

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت
۱

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت

۲

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند

۳

دیده‌بان حقوق بشر از پاکستان خواست دانشجویان افغان را اخراج نکند

۴

مشاوران ترامپ احتمال ادامه جنگ ایران تا سال ۲۰۲۹ را بررسی کرده‌اند

۵

استخبارات طالبان برای تبلیغ علیه مخالفان بیش از ۷۰ میلیون افغانی اختصاص داده است