• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مسابقه زیبایی شتر در عربستان؛ زنان برای اولین بار با شترهای‌شان در مسابقه زیبایی رژه رفتند

۱۹ جدی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۹:۴۷ (‎+۰ گرینویچ)

زنان سعودی، برای اولین بار در نظام پادشاهی عربستان، سوار بر اسب‌های‌شان در مسابقه زیبایی"کشتی‌های صحرا" رژه رفتند. در این مسابقه که قبلاً‌ مردانه بود،‌ ۴۰ زن شرکت کردند. پنج نفر برتر این مسابقه با مجموع جایزه یک میلیون ریالی (حدود ۲۶۰ هزار دالر) راهی خانه‌های‌شان شدند.

این رویداد بخشی از جشنواره ملک عبدالعزیز بود که پیش از این فقط مخصوص مردان بود.

لامیه الرشیدی، ۲۷ ساله، که در این مسابقه در صحرای رومه در شمال‌شرقی ریاض، پایتخت شرکت کرد، گفت: "امیدوارم امروز به جایگاه اجتماعی خاصی برسم."

رشیدی که خانواده‌اش ۴۰ شتر دارند، می گوید: "از کودکی به شتر علاقه داشتم و زمانی که شرکت در این رویداد برای زنان آزاد شد، تصمیم گرفتم در آن شرکت کنم."

زیبایی شترها بر اساس معیارهای مختلفی ارزیابی می‌شود، اما شکل و اندازه لب‌ها، گردن و قوز ویژگی‌های اصلی آن است.

در ماه دسامبر، چندین شرکت کننده به دلیل تزریق بوتاکس (ماده تقویت کننده) به حیوانات‌شان رد صلاحیت شدند.

در مراسم رژه در مسیر شنی سرخ رنگ رومه، زنان سیاه پوش سوار بر اسب جلوتر از مردان با لباس سفید بر شتر سوار شدند، در حالی که نوازندگان مرد، برخی با شمشیر، به ضرب طبل می رقصیدند.

100%

این کشور نفت خیز خلیج فارس به تفسیر سفت و سختی از اسلام پایبند است، اما از زمان به قدرت رسیدن محمد بن سلمان ولیعهد جوان در سال ۲۰۱۷، به عنون بخشی از اصلاحات گسترده، برخی از محدودیت‌ها برای زنان برداشته شده است.

باوجود سرکوب شدید مخالفان، این تغییر به زنان این امکان را داده است که پشت فرمان بنشینند و در اجتماعات مختلط با مردان شرکت کنند.

محمد الحربی، یکی از مدیران این جشنواره، گفت: "زنان همیشه بخشی جدایی ناپذیر از جامعه بادیه نشینان بوده‌اند. آنها صاحب شتر بودند و از آنها مراقبت می‌کردند."

او به خبرگزاری فرانسه گفت که مشارکت زنان با "ارزشهای تاریخی" عربستان سعودی مطابقت داشت.

منیره المشخاص، یکی دیگر از شرکت کنندگان گفت: "شترها برای مدت طولانی بخشی از ما بوده‌اند، اما برگزاری مسابقه برای ما (زنان) گام بزرگی به جلو است."

مالات بنت عناد هفت ساله جوانترین شرکت کننده مسابقه بود و شتر او جایزه سوم را از آن خود کرد.

پدر او یک شتر فروش ۳۵ ساله است. او گفت بیش از ۲۰۰ شتر دارد و از ورود زنان به این مسابقه بسیار خرسند است.

این جشنواره ۴۰ روزه که ماه گذشته آغاز شد، یک رویداد سالانه بادیه نشینی است که پرورش دهندگان را از سراسر خلیج با مجموع جوایز ۶۶ میلیون دالری جذب می‌کند.

100%

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۴

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم

۵

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است