• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طالبان گفته‌های رئیس‌جمهور تاجیکستان درباره "حضور هزاران جنگجو در مرز" را تکذیب کرد

۲۱ جدی ۱۴۰۰، ۰۹:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۷:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

طالبان به اظهارات رئیس جمهور تاجیکستان در خصوص جا به‌جایی هزاران جنگجو در نواحی مرزی در شمال افغانستان واکنش نشان داد و ادعای امام‌علی رحمان را نادرست خواند. رئیس‌جمهور تاجیکستان اخیرا گفت که بیش از ۶ هزار جنگجو در نواحی مرزی در شمال شرق افغانستان جا به‌جا شده‌اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت که امارت اسلامی طالبان به همه کشورهای همسایه اطمینان می‌دهد که از مرزها محافظت می‌شود و هیچ کشوری از جمله تاجیکستان از خاک افغانستان تهدید نخواهد شد.

در پی ناآرامی‌های اخیر در قزاقستان، وزارت خارجه این کشور گفت که اسلام‌گرایان تندرو آموزش دیده در خارج از جمله کسانی بودند که به ساختمان‌های دولتی و نیروهای امنیتی حمله کردند.

روزنامه اکانامیک تایمز نیز گزارش داده است که جماعت تبلیغی پاکستان در همدستی با افراط‌گرایان افغانستان «حملات تروریستی اخیر در قزاقستان» را انجام داده‌اند که منجر به تخریب تأسیسات دولتی در آلماتی و تلفات جانی در سراسر این کشور شده است.

با این حال، سخنگوی طالبان می‌گوید این گروه خواهان روابط خوب با همه کشورهاست. ذبیح‌الله مجاهد تأکید کرده که برخی افراد که از افغانستان فرار کرده‌اند اطلاعات نادرستی را به کشورهای همسایه منتقل می‌کنند.

رئیس جمهور تاجیکستان در نشست پیمان امنیت جمعی در مورد قزاقستان، گفت که بیش از ۴۰ اردوگاه و مرکز آموزش تروریست‌ها در ولایت‌های شمال‌شرقی افغانستان وجود دارند و بیش از ۶ هزار شبه‌نظامی در آن جا داده شده‌اند.

امام‌علی رحمان به سازمان پیان امنیت جمعی پیشنهاد کرد که کشورهای عضو باید یک کمربند امنیتی در اطراف افغانستان ایجاد کند.


پربازدیدترین‌ها

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است
۱

منابع محلی: طالبان در جنوب افراد خود را از درخواست پول از بازرگانان منع کرده است

۲

طالبان پیکر حسیب پنجشیری را به خانواده‌اش تحویل داد

۳

جبهه مقاومت از ملل متحد خواست درباره بی‌حرمتی طالبان به پیکر حسیب پنجشیری تحقیق کند

۴

طالبان پس از سه روز پیکر حسیب پنجشیری را تحویل نداده است

۵

منابع محلی: به‌رغم بسته‌بودن راه‌ها سنگ‌ مرمر هلمند به پاکستان قاچاق می‌شود