• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تلگرام؛ جایی که عکس‌های خصوصی و لخت زنان برای آزار و باجگیری نشر می‌شود

۲۷ دلو ۱۴۰۰، ۰۶:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۰۵ (‎+۰ گرینویچ)

یک تیم بررسی بی‌بی‌سی می‌گوید که عکس‌های عریان زنان به منظور آزار و باجگیری در مقیاسی بسیار بزرگ در کانال‌های تلگرام نشر می‌شود. بی‌بی‌سی در این تحقیق ۱۸ کانال و ۲۴ گروه تلگرامی را در کشورهای مختلف از روسیه تا کنیا و مالیزیا بررسی کرده است.

یکی از قربانیان با نام مستعار سارا می‌گوید از وقتی که یکی از عکس‌های لخت او در شبکه تلگرام منتشر شده، زندگی‌اش عوض شده است. او می‌گوید نشانی انستاگرام، فیسبوک و شماره تلفون او نیز با این عکس منتشر شده. در نتیجه مردهای زیادی با او تماس گرفته‌ و خواسته‌اند که عکس‌های عریان بیشتری در تلگرام بگذارد. او می‌گوید:‌ «آنها این حس را به من دادند که گویا من یک روسپی هستم و خودم عکس شخصی‌ام را منتشر کرده‌ام».

او عکسش را فقط به یک نفر داده بود اما سر از کانال تلگرامی با ۱۸ هزار فالور درآورد. بیشتر این فالورها اهالی هاوانا در کوبا هستند. سارا می‌گوید که نمی‌خواهد بیرون برود زیرا احساس می‌کند که دیگران او را لخت می‌بینند.

قربانی دیگر، یک زن آذربایجانی است که می‌گوید ویدیوی رابطه جنسی او با شوهر سابقش به خانواده‌اش فرستاده شده و بعد در یک کانال تلگرامی با ۴۰ هزار فالور منتشر شده. این زن با نام مستعار نگار می‌گوید:‌ «مادرم با دیدن این فیلم گریه کرد و به من اطلاع داد. من نابود شدم».

او می‌گوید که شوهر سابقش مخفیانه فیلم گرفته است تا زبان برادرم را ببندد. برادر نگار یکی از منتقدان رئیس جمهور آذربایجان است. نگار علیه شوهر سابقش اقدام کرده اما او چنین کاری را کتمان کرده است. در ویدیو چهره شوهر سابق او محو گشته تا شناخته نشود. این زن آذربایجانی می‌گوید اگر چه این یک فیلم زناشویی خصوصی بود، اما کسانی که آن را دیده‌اند، تصورات دیگری دارند.

در جنوری سال ۲۰۲۱ میلیون‌ها نفر از اپلیکیشن اطلاعرسانی واتسپ به تلگرام کوچیدند زیرا واتسپ تغییراتی در سند حقوق کاربران خود ایجاد کرد.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

ولادیمیر پوتین: روسیه به‌دنبال جنگ در اروپا نیست

۲۶ دلو ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه گفت که مسکو خواهان جنگ در اروپا نیست. با این حال، او وضعیت در مناطق جدا افتاده شرق اوکراین را نوعی "قتل عام" توصیف کرد و خواهان پایان درگیری در این مناطق بر اساس معاهده صلح مینسک شد. جدایی طلبان اوکراین سالهاست برای استقلال می‌جنگند.

روز سه‌شنبه مجلس دومای روسیه از رییس جمهور این کشور خواست استقلال این مناطق را به‌رسمیت بشناسد. این مناطق سالهاست که شاهد درگیری میان جدایی طالبان طرفدار روسیه و نیروهای امنیتی اوکراین است.

آقای پوتین در کنفرانس مشترک خبری با اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان گفت که روسیه تصمیم گرفته است بخشی از نیروهای خود را از نزدیکی اوکراین عقب بکشد و فضا را برای گفتگو با غرب در باره خواست‌های امنیتی مسکو آماده کند.

با این حال، او گفت که تا کنون غرب به خواست‌های روسیه پاسخ سازنده نداده است.

روسیه عدم پذیرش عضویت اوکراین در ناتو و عدم گسترش این سازمان به‌سوی شرق اروپا را به عنوان خواست‌های اصلی خود مطرح کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین در دیدار با صدر اعظم آلمان روز دوشنبه تاکید کرد که کشورش از خواست عضویت در ناتو دست نخواهد کشید.

پیشتر، سفیر اوکراین در بریتانیا گفته بود که امکان دارد کشورش برای اجتناب از جنگ با روسیه، در مساله پیوستن به ناتو تجدید نظر کند.

روسیه می‌گوید شماری از نیروهای خود را از نزدیک اوکراین فراخوانده است

۲۶ دلو ۱۴۰۰، ۱۳:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که برخی از واحد‌های نظامی خود را پس از انجام مانور در نزدیکی اوکراین، به پایگاه‌های‌شان برگردانده است. مسکو بار دیگر هشدار غرب درباره حمله به اوکراین را رد کرد اما دبیرکل ناتو و حکومت اوکراین می‌گویند هنوز نشانه‌ای از کاهش تنش در منطقه دیده نمی‌شود.

روسیه نگفته است که چه تعداد از واحدهای نظامی خود را عقب کشیده و چقدر آنها را از نزدیکی اوکراین دور کرده است.

مسکو حدود ۱۳۰ هزار سربازش را در مرزهای شمالی، شرق و جنوب اوکراین مستقر کرده است؛ اقدامی که به‌ بدترین بحران در روابط روسیه با غرب پس از جنگ سرد انجامیده است.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: " همیشه می‌گفتیم که پس از پایان مانور نظامی، نیروها به پایگاه‌های‌شان برخواهند گشت. این بار نیز این اتفاق افتاد."

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از تمایل روسیه در دو روز گذشته برای یافتن راه‌حل دیپلوماتیک استقبال کرده اما گفته است که مسکو باید در عمل نشان دهد. او افزوده که تا حال از جانب روسیه چنین چیزی ثابت نشده است.

دبیرکل ناتو گفته که روسیه معمولا پس از تمرینات نظامی تجهیزات را جا گذاشته که امکان سازمان‌دهی مجدد نیروها را فراهم می‌کند.

دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین هم گفته کیف زمانی به روسیه باور می‌کند که نیروهایش را از مرز عقب بکشد.

جنجال بر سر حجاب پس از کارناتاکا به اوتار پرادش پرجمعیت‌ترین ایالت هند رسید

۲۶ دلو ۱۴۰۰، ۰۹:۱۳ (‎+۰ گرینویچ)

مناقشه بر سر حجاب دانشجویان دختر در یکی از ایالات جنوبی هند حالا به اوتار پرادش، پرجمعیت‌ترین ایالت این کشور رسیده است. گروهی از مردان تندرو روز دوشنبه به کالج دارما ساما در شهر علیگره اوتار پرادش رفتند و از مسئولان آموزشگاه خواستند حجاب دانشجویان دختر به طور کامل ممنوع شود.

جنجال بر جلوگیری از ورود دانش‌‌آموزان با حجاب مراکز آموزشی از ایالت کارناتاکا شروع شد و به رویارویی دانشجویان مسلمان و هندو منجر شد.

مسلمانان با ورود به خیابان‌ها اعلام کردند که وضع محدودیت حجاب ابزار دیگر برای به حاشیه راندن اقلیت مسلمان هند است که ۱۳ درصد از جمعیت ۱.۳۵ میلیاردی این کشور را تشکیل می‌دهند.

اکنون این مناقشه به ایالت اوتار پرادش در شمال هند و در همسایگی دهلی، پایتخت رسیده است.

روز دوشنبه گروهی از مردان جوان به کالج "دارما ساما" در شهر علیگره رفتند و با آویزان کردن یادداشتی از مسئولان کالج خواستند در محوطه این مرکز آموزشی حجاب را به طور کامل منع کند.

اوتار پرادش که جمعیتی به اندازه کشور برازیل را دارد از سوی حزب به رهبری نارندرا مودی اداره می‌شود.

وقوع این رویارویی‌ها در آستانه انتخابات محلی صورت می‌گیرد و بسیاری معتقدند که مناقشه مسلمانان و هندوها برای اهداف سیاسی سازمان‌دهی می‌شود.

موضوع حجاب در ایالت کارناتاکا در جنوب هند اکنون به دادگاه ارجاع داده شده و قرار است امروز سه‌شنبه تکلیف پوشیدن حجاب را در کلاس‌های درس روشن کند.

احتمال حمله روسیه؛ رییس‌جمهور اوکراین از مردم خواست روز چهارشنبه به خیابان‌ها برآیند

۲۶ دلو ۱۴۰۰، ۰۸:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین از مردم کشورش خواست روز چهارشنبه با پرچم ملی و خواندن سرود ملی به خیابان‌ها بریزند و وحدت خود را به نمایش بگذارند. رسانه‌های غربی می‌گویند ممکن است روسیه روز چهارشنبه به اوکراین حمله کند. تلاش‌های دیپلوماتیک برای جلوگیری از جنگ ادامه دارد.

به‌دنبال فراخوان رییس‌جمهور اوکراین، مقام‌های حکومت او می‌گویند آقای زلنسکی وقوع حمله در روز چهارشنبه را پیش‌بینی نمی‌کند اما با تردید به گزارش رسانه‌های غربی پاسخ می‌دهد.

آقای زلنسکی در پیامی به مردم اوکراین گفت: "آنها به ما می‌گویند که روز ۱۶ فبروری، روز حمله خواهد بود. ما این تاریخ را به روز وحدت تبدیل می‌کنیم."

رییس‌جمهور اوکراین افزود: آن‌ها تلاش می‌کنند ما را با نام بردن از تاریخ شروع حمله نظامی بترسانند. در آن روز ما پرچم ملی را حمل می‌کنیم، پلاکاردهای زرد و آبی بر می‌داریم و به تمام جهان وحدت‌مان را نشان می‌دهیم."

آقای زلنسکی گفت که به اعتقاد او روسیه تهدید به حمله می‌کند اما احتمال وقوع آن از سوی متحدین غربی کشورش بزرگنمایی شده است.

مقام‌های امریکایی می‌گویند روز حمله را پیش‌بینی نکرده‌اند اما هشدار می‌دهند که هر لحظه ممکن است این حمله انجام شود.

این در حالی است که باوجود تجمع بیش از صد هزار سرباز روسی در نزدیکی مرزهای اوکراین، روسیه روز دوشنبه گفت که برای رفع نگرانی‌های امنیتی به گفتگو با غرب ادامه می‌دهد.

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور این کشور گفت که فرصت رسیدن به توافق برا رفع نگرانی‌های امنیتی مسکو وجود دارد.

اولاوف شولتس، صدر اعظم آلمان قرار است روز سه‌شنبه برای گفتگو با ولادیمیر پوتین به مسکو سفر کند. او روز دوشنبه با رییس‌جمهور اوکراین در کیف دیدار کرده بود.

انفجاری در جنوب غرب فرانسه دست کم ۷ کشته برجا گذاشت

۲۶ دلو ۱۴۰۰، ۰۴:۵۹ (‎+۰ گرینویچ)

در پی انفجار و آتش‌سوزی در ساختمانی در جنوب غرب فرانسه دست‌کم هفت تن جان باختند. دو کودک، از جمله یک نوزاد در میان قربانیان رویداد هستند. هنوز علت این انفجار معلوم نیست، اما مقامات حکومت فرانسه گفته‌اند احتمال دارد مشکل فنی سیلندرهای گاز باعث وقوع انفجار و آتش‌سوزی شده باشد.

اداره آتش‌نشانی اعلام کرده است که انفجار حدود ساعت ۱:۳۰ بامداد روز دوشنبه، ۲۵ دلو در قلب سن لوران در ​جنوب غربی فرانسه رخ داد.

مقامات دولتی فرانسه گفتند که جستجو برای پیدا کردن دست کم دو فردی که مفقود شده‌اند ادامه دارد.

تصاویری که سازمان آتش‌نشانی فرانسه در انترنت منتشر کرده است، بقایای ذغالی شده یک بلوک آپارتمان را نشان می‌دهد. در تصاویر آوارهایی دیده می‌شود که به خیابان ریخته است.

جرالد دارونین، وزیر داخله فرانسه به محل حادثه سفر کرد و گفت که حدود ۳۰ نفر در این حادثه زخمی شده یا آسیب روانی دیده‌اند.

او در توییتر نوشت که از سرویس رسیدگی‌های عاجل برای رسیدگی به رویداد، قربانیان انفجار و بازماندگان آنها "حمایت کامل" خواهد کرد.