• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع محلی: طالبان بر مواضع جبهه مقاومت ملی در پنجشیر حمله کردند

۲ حوت ۱۴۰۰، ۰۶:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

منابع محلی از پنجشیر به افغانستان اینترنشنال می‌گویند که بامداد امروز دوشنبه طالبان بر مواضع جبهه مقاومت در ولسوالی شتل حمله کردند. به گفته منابع، پنج چرخبال طالبان به قصد عملیات نظامی در بخشی‌های این ولایت فرود آمده‌ است و شماری از چرخبال‌ها در آسمان پنجشیر در حال پرواز است.

یک منبع گفت که درگیری بین طالبان و جبهه مقاومت در بخشی‌های از ولسوالی شتل آغاز شده است.

منابع گفتند که سه چرخ‌بال در مناطق مختلف ولسوالی شتل نیرو پیاده کرده و برخی از چرخبال‌ها در آسمان این ولایت در حال گردش است. آنها گفتند که شماری از چرخبال‌ها از میدان هوایی بگرام به این عملیات نظامی پیوسته‌اند.

طالبان و جبهه مقاومت ملی افغانستان هنوز در این مورد ابراز نظر نکرده‌اند.

منابع محلی همچنین می‌گویند طالبان از دیروز به این طرف دروازه ورودی پنجشیر را به روی رفت و آمد بسته است.

در روزهای اخیر، منابع محلی و معتبر از ولایت‌های پنجشیر و پروان به افغانستان اینترنشنال گفتند که پس از هر حادثه امنیتی و شلیک بر مواضع طالبان، این گروه ساکنان محل را به اتهام همکاری با جبهه مقاومت بازداشت و شکنجه می‌کنند.

همزمان، روز گذشته امرالله صالح، معاون پیشین ریاست جمهوری افغانستان گفت که طالبان به مردم ولسوالی جبل‌السراج پروان هشدار داده است در صورت ادامه حملات بر طالبان، مردم مجازات خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

فرمانده فاطمیون برای جنگ با طالبان اعلام آمادگی کرد
۱
اختصاصی

فرمانده فاطمیون برای جنگ با طالبان اعلام آمادگی کرد

۲

نخست‌وزیر سابق بریتانیا خواستار ایجاد صندوق جهانی برای حمایت از آموزش دختران افغان شد

۳

کشف ۶۲ هزار قوطی نوشابه انرژی‌زای تقلبی ساخت افغانستان در آلمان

۴

سازمان ملل: سوء‌تغذیه کودکان در افغانستان «به سطح بحرانی» رسیده است

۵

حسن آخند؛ ملایی که زندگی روستایی خود را به ارگ کابل آورده است