گوگل به پناهجویان افغان در آمریکا کمک می‌کند

سوندار پیچای، مدیر عامل شرکت گوگل گفته ریاست شورایی را به عهده گرفته که زمینه اسکان پناهندگان افغان و اوکراینی را در امریکا فراهم می‌کند. آقای پیچای می‌گوید این اقدام بر پایه حمایت طولانی گوگل از پناهندگان است تا آنان به فناوری، مشاغل و دیگر امکانات در امریکا دسترسی پیدا کنند.

در وبسایت شورای «خوش آمدید به آمریکا» آمده است که گروهی از رهبران تجاری جهان متعهد به حمایت از افرادی شدند که به دنبال پناهندگی در ایالات متحده هستند. مدیران این شورا، گروهی از رهبران از سراسر بخش‌های تجاری هستند که با هدف بسیج نیروها در بخش خصوصی برای رسیدگی به وضعیت پناهجویان دور هم آمده‌اند.

این شورا متعهد است تا ابتکارات بخش خصوصی را جهت حمایت از افرادی که به دنبال پناهندگی در امریکا هستند، به مرحله اجرا برساند.

تیم کوک اپل، شانتانو ناراین از ادوبی، برایان مونیهان از بانک آمریکا، براد اسمیت از مایکروسافت و آلبرت بورلا از فایزر دیگر مدیر عاملان دیگر شرکت کننده در این ابتکار هستند.

این سری ابتکارات از سوی سکتورهای خصوصی در بحبوحه بزرگ‌ترین بحران‌ پناهجوی قرن حاضر رخ می‌دهد.

تاکنون بیش از ۴.۵ میلیون اوکراینی به سراسر اروپا فرار کرده‌اند. کمیساریای عالی پناهنده‌گان سازمان ملل پیش‌بینی کرده که این ارقام با ادامه درگیری‌ها افزایش یابد.

ایالات متحده اخیراً اعلام کرد که بیش از صدهزار اوکراینی اجازه خواهند داشت به این کشور پناه ببرند. مهاجر پذیری امریکا از اوکراین به دنبال آن است که پس از سقوط کابل، بیش از هفتاد ‌‌و پنج هزار افغان تازه‌‌وارد در امریکا اسکان داده شده‌اند. این رقم هفت برابر میزان مهاجرپذیری امریکا در سال ۲۰۲۰ است.

نازنین اش مدیرعامل به امریکا خوش آمدید «Welcome.US» در بیانیه‌ای گفته است که یکی از نقاط قوت این کشور تنوع مردمی ماست. ما ممکن است از پیشینه‌های متفاوتی باشیم، اما در مواقع ضروری برای استقبال از پناهجویان گردهم می‌آییم.