• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رهبران فنلند از عضویت فنلند در ناتو حمایت کردند

۲۲ ثور ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس جمهور و صدراعظم فنلند روز پنجشنبه اعلام کردند که از پیوستن کشور شان به ناتو حمایت می‌کنند و این کشور در چند روز آینده تصمیم نهایی خود را در این مورد اعلام خواهد کرد. مسکو با ابراز نارضایتی شدید، فنلند را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرده است.

فنلند در کنار سویدن، در طول جنگ سرد میان غرب و شوروی سیاست بیطرفی را در پیش گرفتند و از پیوستن به پیمان‌های نظامی از جمله ناتو خودداری کردند. اما آن طور که رئیس جمهور فنلند در واکنش به اظهارات تهدیدآمیز کرملین گفت، حمله روسیه به اوکراین آنها را به سوی پیوستن به ناتو سوق داده است.

مسکو تصمیم فنلند را تهدید مستقیم علیه خود دانسته و گفته است که دست به اقدامات تلافی‌جویانه «نظامی-تکنیکی» علیه این کشور خواهد زد.

سائولی نینیسته، رئیس جمهور و سانا مارین، نخست وزیر فنلند روز پنجشنبه، ۱۲ می در یک اعلامیه‌ مشترک گفتند: «امنیت فنلند با پیوستن به ناتو تقویت خواهد شد. فنلند باید بدون هیچ تاخیری برای دریافت عضویت ناتو درخواست بدهد. ما امیدواریم که در چند روز آینده در این مورد در سطح ملی تصمیم بگیریم.»

سرمنشی پیمان ناتو اعلام کرد که از پیوستن فنلند به ناتو حمایت می‌کند و این کشور را همکار نزدیک این سازمان خواند.

روسیه با حمله با اوکراین عنوان کرده بود که جلوگسترش ناتو را به سوی مرزهای خود می‌گیرد. اکنون با احتمال قوی پیوستن فنلند که با روسیه ۱۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد، ناتو هرچه بیشتر به مرزهای روسیه نزدیک خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد
۱

هشدار محقق به طالبان: فشار بر شیعیان مقاومت مردمی را افزایش خواهد داد

۲

سمیع سادات به یک فرمانده جبهه متحد افغانستان رتبه «برید جنرالی» داد

۳

منابع امنیتی پاکستان: طالبان پاکستانی در چهار ولایت افغانستان مراکز آموزشی دارد

۴

نهادهای مدنی خواهان گام‌های عملی برای پاسخگو کردن طالبان شدند

۵

صالح: جنگ داخلی در افغانستان آغاز شده است