• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ایلان ماسک قرارداد ۴۴ میلیارد دالری خرید توییتر را به دلیل وجود حساب‌های جعلی تعلیق کرد

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۲۳:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

ایلان ماسک روز جمعه اعلام کرد که معامله ۴۴ میلیارد دالری خرید توییتر را به طور موقت تعلیق کرده تا این شرکت در مورد حساب‌های جعلی خود اطلاعات دهد. ارزش سهام توییتر صبح جمعه بیش از ۲۰ درصد در بازار کاهش یافت، اما پس از آن که ماسک گفت به این معامله پایبند است، دوباره بهبود یافت.

آقای ماسک، ثروتمندترین مرد جهان و مدیر اجرایی شرکت سازنده موترهای برقی تسلا به بیش از ۹۲ میلیون دنبال‌کننده‌اش در توییتر گفت: معامله توییتر به‌طور موقت متوقف شده است تا جزئیاتی که نشان می‌دهد حساب‌های جعلی در واقع کمتر از ۵ درصد از کاربران را تشکیل می‌دهند، ارایه شود.

بر اساس شرایط قرارداد ماسک با توییتر، او این حق را دارد که پس از امضای قرارداد، از این شرکت اطلاعاتی در مورد عملیات آن بخواهد. اما این به منظور کمک به آماده شدن او برای مالکیت توییتر است، نه برای انجام تحقیقات و بازگشایی مذاکرات.

افراد آشنا به این موضوع گفتند که توییتر قصد ندارد در پاسخ به اظهارات ایلان ماسک اقدام فوری انجام دهد.

این منابع افزودند که این شرکت این اظهار نظر را تحقیرآمیز و نقض شرایط قرارداد معامله خود می‎دانست، اما پس از آنکه ماسک در توییتی بعدی تعهد خود به خرید توییتر را اعلام کرد، امیدوار شد.

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۳

داعش مسئولیت قتل روحانی شناخته‌شده پاکستانی را بر عهده گرفت

۴

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

وزیر دفاع امریکا برای اولین بار پس از حمله روسیه به اوکراین با همتای روسی‌اش گفتگو کرد

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۲۱:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)

لوید آستین، وزیر دفاع امریکا برای اولین‌ بار پس از حمله روسیه به اوکراین، با سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه گفتگوی تلیفونی کرد. در این گفتگو که روز جمعه انجام شد، وزیر دفاع امریکا خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد.

آقای آستین از زمان شروع جنگ، چندین‌بار تلاش کرد تا با آقای شویگو گفتگو کند، اما مسکو علاقه‌ای نشان نداده بود.

جان کربی، سخنگوی پنتاگون در اعلامیه‌ای گفت که لوید آستین در گفتگو با همتای روسی خود بر اهمیت حفظ خطوط ارتباطی میان واشنگتن و مسکو تاکید کرده است.

یک مقام امریکایی که خواست نامش فاش نشود، به رویترز گفت که این تماس به درخواست وزیر دفاع امریکا انجام شد و حدود یک ساعت طول کشید.

این منبع افزود که هیچ مشکل خاصی طی این تماس حل نشد و منجر به تغییرات مستقیم در آنچه روس‌ها در اوکراین انجام می‌دهند، نیز نشد.

این مقام لحن تماس را «حرفه‌ای» توصیف کرد.

در همین حال، خبرگزاری تاس روسیه به نقل از وزارت دفاع این کشور گزارش داد که این تماس «به ابتکار طرف امریکایی» صورت گرفته است.

تاس به نقل از این وزارتخانه گفت: «موضوعات مهم امنیت بین‌المللی از جمله وضعیت اوکراین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.»

امریکا از آغاز جنگ روسیه تاکنون ۳.۸ میلیارد دالر تجهیزات نظامی به اوکراین ارسال کرده است. اوایل هفته گذشته نیز مجلس نمایندگان امریکا بسته‌ کمکی ۴۰ میلیارد دالری را برای این کشور تصویب کرد. هنوز مجلس سنای امریکا این کمک‌ها را تایید نکرده است.

نشست سالانه گروه ۷ با محوریت جنگ اوکراین و رسیدگی به بحران غذایی برگزار شد

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۲۰:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزیران خارجه هفت کشور صنعتی جهان در نشست سالانه خود بر ارایه کمک‌های تسلیحاتی بیشتر به اوکراین و رسیدگی به بحران غذایی تاکید کردند. آلمان این نشست را «نشانه قوی اتحاد» برای انزوای جهانی روسیه خواند و بریتانیا هم از تحریم‌های تازه علیه شبکه مالی نزدیکان ولادیمیر پوتین خبر داد.

منابع دیپلماتیک می‌گویند که هدف این نشست، سازماندهی بهتر گروه ۷ برای دریافت پاسخ‌های سریع و کارآمد به بحران غذایی است.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این نشست از کمک‌های نظامی به ارزش ۵۰۰ میلیون یورو به اوکرابن خبر داد. او ابراز اطمینان کرد که این اتحادیه با تحریم نفت روسیه موافقت خواهد کرد.

آقای بورل گفت که رئیس‌جمهور روسیه هیچ قصدی برای توقف جنگ ندارد. او افزود که کمک‌های نظامی جدید اتحادیه اروپا به اوکراین شامل سلاح‌های سنگینی مانند تانک و توپخانه خواهد بود.

جوزپ بورل گفت: «با تحریم‌های اقتصادی و ادامه انزوای بین‌المللی روسیه و مقابله با اطلاعات نادرست، فشار بیشتری بر روسیه وارد خواهد شد.»

در همین حال لیز تراس، وزیر امور خارجه بریتانیا، تحریم‌های جدیدی علیه شبکه مالی و حلقه نزدیک ولادیمیر پوتین، از جمله همسر سابق او اعلام کرد و همچنین خواستار افزایش عرضه تسلیحات به اوکراین شد.

در این نشست سالانه که تا روز شنبه ادامه دارد، دیپلمات‌های ارشد بریتانیا، کانادا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، جاپان، ایالات متحده و اتحادیه اروپا اشتراک دارند.

این نشست که وزرای خارجه اوکراین و مولداوی نیز در آن شرکت دارند، همچنین به نگرانی‌های مربوط به امنیت غذایی و نگرانی از سرایت جنگ به مولداوی نیز بحث شد.

وزیر خارجه مولداوی در مصاحبه‌ای به رویترز گفت که برخی از نیروها در منطقه جدایی‌طلب ترانسدنستریا به دنبال بی‌ثباتی هستند اما دولت او می‌خواهد این موضوع را از طریق دیپلماسی حل کند.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان گفت که مذاکرات گروه ۷ تلاش‌های روسیه برای تقسیم جهان بر سر اوکراین را به چالش می‌کشد.

دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگاران، خواستار اعمال تحریم‌های نفتی شد و گفت که پوتین در صورت عدم موفقیت این پیشنهاد جشن خواهد گرفت. هنگری همسایه اوکراین با این طرح مخالفت کرده است.

او گفت: «ما در بحث آنها دخالت نمی‌کنیم، اما این لحظه حساسی است که خواهیم دید آیا اتحاد اتحادیه اروپا ادامه خواهد یافت یا شکسته خواهد شد.»

آقای کولبا از متحدان اوکراین خواست تا دارایی‌های روسیه را برای تامین مالی بازسازی اوکراین مصادره کنند. این پیشنهاد توسط کریستین لیندنر، وزیر دارایی آلمان در مصاحبه‌ای که هفته‌نامه آلمانی اشپیگل روز جمعه منتشر کرد، مورد حمایت قرار گرفت.

جنگ در اوکراین قیمت‌های جهانی غلات، روغن‌، تیل و کود کیمیاوی را افزایش داده است و سازمان ملل هشدار داده که افزایش قیمت‌ها باعث تشدید بحران غذایی به‌ویژه در آفریقا می‌شود.

تهاجم روسیه باعث اختلال در کشتیرانی در دریای سیاه شده است که مسیر اصلی غلات و سایر کالاها است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان گفت: «در حال حاضر ۲۵ میلیون تن مواد غذایی در بندر اودسای اوکراین مسدود شده است.»

همچنین جنگ اوکراین کشورهای آسیب‌پذیری را که به کمک‌های غذایی سازمان‌های بشری وابستگی شدید دارند با خطر جدی مواجه کرده است.

ترکیه از پیوستن فنلند و سویدن به ناتو "حمایت نمی‌کند"

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید با توجه به اینکه کشورهای شمال اروپا "محل بسیاری از سازمان‌های تروریستی" آند، امکان حمایت ترکیه از درخواست سویدن و فنلند برای پیوستن به پیمان ناتو وجود ندارد. مخالفت ترکیه می‌تواند پیوستن سویدن و فنلند به ناتو را با مشکل رو ‌به‌رو کند.

در واکنش به مخالفت ترکیه، وزیر خارجه فنلند خواستار حوصله‌مندی و رویکردی گام به گام شده است. او گفته که قرار است روز شنبه با همتای ترک خود در برلین گفتگو کند.

با این حال، سویدن گفته که مطمئن است می‌تواند برای درخواست عضویت در ناتو حمایت همه‌ اعضا را به‎‌دست آورد.

هرچند ترکیه از زمان پیوستن به این ائتلاف نظامی تحت رهبری امریکا در ۷۰ سال پیش رسماً از گسترش آن حمایت کرده است، اما مخالفت این کشور عمدتا به‌دلیل نارضایتی از برخورد سویدن و فنلند با سازمان‌هایی است که انقره آن‌ها را تروریستی می‌داند.

ترکیه بارها سویدن و دیگر کشورهای اروپای غربی را به دلیل برخورد با سازمان‌هایی که آنرا تروریستی می‌داند، از جمله گروه‌های شبه‌نظامی کُرد مانند پ‌ک‌ک و ی‌پ‌گ و پیروان فتح‌الله گولن، روحانی اسلامگرای مستقر در امریکا، مورد انتقاد قرار داده است.

انقره می گوید طرفداران گولن در سال ۲۰۱۶ کودتا کردند. هرچند آقای گولن و حامیانش این اتهام را رد می‌کنند.

طرح پیوستن فنلند و سویدن به ناتو، باعث گسترش اتحاد نظامی غربی خواهد شد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با آغاز حمله به اوکراین، قصد جلوگیری از آن را داشت.

شیخ خلیفه بن زاید النهیان، رئیس امارات متحده عربی در ۷۳ سالگی درگذشت

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۱۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

شیخ خلیفه بن زاید النهیان، رئیس امارات متحده عربی روز جمعه در عمر ۷۳ سالگی درگذشت. به این مناسبت در امارات سه روز رخصتی و ۴۰ روز ماتم عمومی اعلام شده است. خلیفه بن زاید آل نهیان از نومبر ۲۰۰۴ به این سو رئیس امارات متحده عربی و حاکم ابو ظبی بود.

انتظار می‌رود که محمد بن زاید، جانشین شیخ خلیفه شود و به شکل رسمی ریاست امارات متحده عربی را به عهده گیرد.

شیخ زاید در سال ۲۰۱۴ سکته مغزی کرد و بعد از آن به دلیل بیماری، نقش مهمی در اداره امور کشور نداشت، اما همچنان عناوین رسمی خود را حفظ کرد.

بعد از تأسیس امارت متحده عربی در سال ۱۹۷۱ شیخ خلیفه بن زاید النهیان دومین رئیس این کشور بود.

شیخ خلیفه بن زاید النهیان در ۱۹۴۸ به دنیا آمد. او دانش‌آموخته یک آکادمی نظامی در بریتانیا بود.

پس از مرگ شیخ زاید بن سلطان النهیان، بنیانگذار امارات متحده عربی، شیخ زاید النهیان دومین رئیس کشورش شد.

او همچنین ۱۶ امین حاکم ابوظبی بود.

در دوران حاکمیت او امارات شاهد توسعه سریع بود. او پس از انتخاب به عنوان رئیس، اولین برنامه استراتژیک توسعه متوازن و پایدار خود را برای دولت امارات آغاز کرد که رفاه شهروندان و ساکنان این کشور را در مرکز آن قرار داشت.

افزایش قیمت‌‌ها و گسترش اعتراضات در ایران؛ معترضان علیه خامنه‌ای و رئیسی شعار دادند

۲۳ ثور ۱۴۰۱، ۰۷:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

به دنبال اعلام افزایش قیمت‌ برخی مواد خوراکی از سوی دولت ایران، اعتراضات مردمی در شماری از شهرهای این کشور گسترش یافته است. این اعتراضات پنج‌شنبه شب به شهرهای شش استان ایران گسترش یافت و معترضان علیه علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور شعار سردادند.

این اعتراضات مردمی پنج‌شنبه شب در شهر خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و همچنین شهر فشافویه در استان تهران برگزار شد.

طبق گزارش‌های منتشر شده، دست‌کم در سه شهر ایذه، اندیمشک و شهرکرد نیروهای امنیتی به سوی مردم شلیک کرده‌اند.

اعتراضات خیابانی در ایران روز پنجشنبه پس از آن آغاز شد که دولت ایران رسما قیمت مرغ، تخم مرغ و لبنیات را افزایش داد.

دولت ابراهیم رئیسی یارانه برخی کالاهای اساسی را حذف کرده و از صبح پنجشنبه قیمت مصوب مرغ، لبنیات و روغن خوراکی در ایران افزایش یافت و برخی از این محصولات خوراکی حدود دو تا سه برابر گران‌تر شدند.

بر اساس اعلام قیمت‌های جدید، قیمت هر کیلوگرم مرغ حدود ۶۰ هزار تومان، قیمت روغن مایع آفتابگردان ۸۱۰ گرمی به ۶۳ هزار تومان، تخم‌مرغ به ۴۰ هزار تومان، پنیر بسته‌ای به ۳۸ هزار تومان و شیر نایلونی به ۱۵ هزار تومان افزایش یافته است.

رسانه‌ها گزارش دادند که میزان افزایش قیمت این محصولات مختلف بوده و برای مثال قیمت روغن از ۱۸ هزار تومان به ۶۳ هزار تومان رسیده است. قیمت مرغ نیز پیش از افزایش قیمت حدود ۴۰ هزار تومان بود.

دولت ابراهیم رئیسی از روز سه‌شنبه ۱۳ثور، یارانه برخی اقلام خوراکی، از جمله آرد برای مصارف صنعتی را حذف کرد.

افزایش شدید قیمت‌ها به اعتراض‌ها در شهرهای مختلف به ویژه در استان خوزستان دامن زده و اینترنت در این استان و سپس در سراسر ایران با اختلال مواجه شده است.

ایرنا، خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، نیز اعتراضات در شماری از شهرهای این کشور را گزارش داده است.

بنابر گزارش‌ها، نیروهای انتظامی و امنیتی ایران در جریان تظاهرات پنج‌شنبه شب اقدام به بازداشت تعدادی از مردم معترض در شهرهای مختلف کردند. با این حال تاکنون مقام‌های حکومتی آماری از مجموع بازداشت شدگان اعلام نکرده‌اند.

ابراهیم رئیسی، در جریان کارزار انتخابات ریاست جمهوری وعده داد که مشکلات معیشتی مردم ایران را حل می‌کند اما پس از آغاز به کار دولت او، قیمت‌ها کماکان مانند گذشته به ویژه در ماه‌های اخیر در ایران افزایش یافت.