• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس‌جمهور تاجیکستان و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در مورد افغانستان گفتگو کردند

۲۸ ثور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران در دیدار با رئیس‌جمهور تاجیکستان در مورد وضعیت امنیتی افغانستان گفتگو کرده است. رسانه‌های ایرانی گزارش داده‌اند که محمد باقری در این دیدار گفته است که نیروهای مسلح ایران و تاجیکستان می‌توانند در زمینه برقراری امنیت و صلح به افغانستان کمک کنند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران روز دوشنبه، ۲۶ ثور در رأس یک هیأت عالی‌رتبه نظامی وارد تاجیکستان شد و روز سه‌شنبه با امام‌علی رحمان گفتگو کرد.

محمد باقری در این دیدار گفته امیدوار است که همکاری‌های نظامی - دفاعی ایران و تاجیکستان در آینده گسترش یابد.

امام‌علی رحمان گفته است: "نیروهای مسلح تاجیکستان از هر گونه همکاری دوجانبه دفاعی - نظامی با نیروهای مسلح ایران استقبال می کند."

خبرگزاری ایرنا گزارش داده است که رئیس‌جمهور تاجیکستان تأکید کرده که باید همکاری‌ با ایران در تمام حوزه‌های نظامی به بالاترین سطح خود برسد.

رحمان از افتتاح کارخانه پهپاد ایران در خاک تاجیکستان به عنوان نمونه بارز همکاری دوجانبه دفاعی - نظامی یاد کرد.

ایران روز سه‌شنبه یک کارخانه ساخت پهپاد جنگی‌اش را در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان افتتاح کرد.

خبرگزاری فارس،‌ وابسته به سپاه پاسداران ایران نوشته است که پهپاد ابابیل ۲ توسط متخصصان صنایع دفاعی ایران ساخته می‌شود و تأسیس کارخانه تولید آن در تاجیکستان با هدف "تقویت و توسعه همکاری‌های مشترک دفاعی و نظامی میان دو کشور" انجام می‌شود.

پربازدیدترین‌ها

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد
۱

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد

۲

جمهوری اسلامی در سه سال نزدیک به '۱۹۰ افغان را اعدام کرده است'

۳

طالبان و شرکت عربستانی با حضور خلیل‌زاد قرارداد استخراج نفت و گاز هرات را امضا کردند

۴

منابع: یک نوجوان پس از باج‌خواهی جنسی در بدخشان خودکشی کرد

۵

برخورد دوگانه طالبان با شهرک شیرپور و مدرسه دینی شیعیان در کابل