• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

روسیه سفر رئیس‌جمهور بایدن و ۹۶۲ امریکایی دیگر به این کشور را به طور دایم ممنوع اعلام کرد

۳۱ ثور ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۱:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه روسیه فهرست ۹۶۳ نفری از امریکایی‌هایی را منتشر کرد که سفرشان به خاک این کشور "به طور دایم" ممنوع اعلام شده است. در صدر فهرست نام جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده دیده می‌شود. اسامی وزیر خارجه، وزیر دفاع و رئیس سازمان اطلاعات مرکزی امریکا نیز شامل این فهرست است.

روسیه این اقدام را در پاسخ به تحریم‌هایی که از سوی ایالات متحده در برابر این کشور اعمال شده، روی دست گرفته است.

هانتر بایدن، پسر جو بایدن، جان کربی، سخنگوی پنتاگون و رابرت مولر، رئیس سابق اف‌بی‌آی از کسانی هستند که نام‌های‌شان در فهرست افراد ممنوع‌الورود به روسیه دیده می‌شود.

وزارت خارجه روسیه در عین حال اعلام کرده است که به دنبال رویارویی با امریکا نیست و آماده است صادقانه با این کشور گفتگو کند.

مسکو پیش از این، به شمول بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، ورود ۱۰ نفر از مقامات دولت بریتانیا به این کشور را ممنوع کرده بود.

با شروع جنگ روسیه در اوکراین، امریکا و کشورهای غربی، تحریم‌های بی‌سابقه‌ای را در برابر مسکو اعمال کردند.

تنها در یکی از موارد، ذخایر روسیه به ارزش حدود ۳۰۰ میلیارد دالر در اروپا مسدوده شده و درخواست‌ها برای کنار گذاشتن منابع انرژی روسیه در غرب افزایش یافته است.

پیش از این دولت امریکا رسما اعلام کرده بود که صنایع نظامی روسیه را گام به گام نابود خواهد کرد.

پربازدیدترین‌ها

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود
۱

گزارش سیا: ملا عمر فرمانده مخالف حضور بن‌لادن در افغانستان را اعدام کرده بود

۲

امریکا از شرکت‌های خصوصی خواست در معامله با طالبان با نهایت احتیاط عمل کنند

۳

افزایش گشت‌زنی پهپادها در کابل پس از نشر ویدیوی حمزه بن‌لادن

۴

برنامه ۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از کشاورزان افغان

۵

کارشناسان می‌گویند قوانین طالبان جان زنان و کودکان را گرفته است