• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام طالبان در دیدار با سفیر ترکیه: امر به معروف و نهی از منکر خلاصه حکومت اسلامی است

۴ جوزا ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

محمدخالد حنفی، سرپرست وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان در دیدار با جهاد ارگین‌آی، سفیر ترکیه در کابل از وضع محدودیت‌ها در برابر زنان دفاع کرد. او در دیدار گفت: "امر به معروف و نهی از منکر خلاصه حکومت اسلامی است و هدف ما این است که جامعه را به شکل نرم اصلاح کنیم."

در بیانیه وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان به نقل از محمدخالد حنفی آمده است که "می‌خواهیم نظام اسلامی را طوری تطبیق کنیم که باعث اشتیاق و تمایل مردم [به اسلام] شود نه نفرت."

در ۹ ماه گذشته وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان، وضع کننده و مجری قوانین سخت‌گیرانه طالبان بر اجتماع بوده است.

در این مدت زنجیره‌ای از فرامین جنجال‌برانگیزی از آدرس این وزارتخانه طالبان منتشر شده و انتقادهای گسترده مردم، نهادهای حقوق بشری و جامعه بین‌المللی را برانگیخته است.

شهروندان افغانستان این وزارتخانه را به اعمال تبعیض سیستماتیک و نقض حقوق و آزادی‌های شهروندی متهم می‌کنند و نهادهای حقوق بشری گفته‌اند طالبان از طریق این نهاد آپارتاید جنسیتی علیه زنان را وضع کرده است.

پربازدیدترین‌ها

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد
۱

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد

۲
اختصاصی

تلاش طالبان تاجیک برای جذب قیوم ملنگ در بدخشان

۳

بانک جهانی: بیش از ۴۵ درصد بودجه طالبان صرف بخش امنیت می‌شود

۴

سمیع سادات به یک فرمانده جبهه متحد افغانستان رتبه «برید جنرالی» داد

۵

منابع امنیتی پاکستان: طالبان پاکستانی در چهار ولایت افغانستان مراکز آموزشی دارد