• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سخنگوی قوه قضاییه ایران: قاتل دو طلبه در مشهد به اعدام محکوم شد

۱۷ جوزا ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ (‎+۱ گرینویچ)

سخنگوی قوه قضاییه ایران گفته است که دادگاه انقلاب فردی را که دو طلبه را در زیارتگاه امام‌رضا در مشهد به قتل رساند، به اعدام محکوم کرده است. مسعود ستایشی روز سه‌شنبه گفت که فرد محکوم می‌تواند فرجام خواهی کند. برخی منابع گفته‌اند که قاتل "ازبیک‌تبار" و اهل افغانستان است.

به گزارش خبرگزاری ایرانی خبرآنلان، آقای ستایشی در نشست خبری در تهران گفته که وکیل فرد محکوم کار فرجام‌طلبی را انجام می‌دهد و پرونده او به دیوان عالی ارسال شده است.

دو ماه پیش (پنجم اپریل) مرد جوانی که گفته می‌شود از افغانستان است، به سه روحانی در صحن زیارتگاه امام هشتم شیعیان در مشهد حمله کرد که بعدا رسانه‌های ایران اعلام کردند دو طلبه کشته و یکی دیگر زخمی شده است.

ویدیوهای این حادثه و دستگیری ضارب به سرعت در شبکه‌های اجتماعی نشر شد.

یک روز بعد، مقام‌های ارشد ایران آنچه را جریان‌ها و گروه‌های "تکفیری" خواندند، مسئول این حادثه دانستند.

ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران هشدار داده بود که "نباید اجازه داد استعمارگران و منافقان با استفاده از اختلافات قومی و مذهبی میان مسلمانان و مردم کشورمان با همسایگان اختلاف بیندازند."

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران هم با اشاره‌ای تلویحی به این حادثه گفته بود که ضارب احتمالا شهروند افغانستان است.

آقای قالیباف گفت: "باید هشیار باشیم که بسیاری از برادران افغان ما در راه دفاع از همین کشور در دوران دفاع مقدس در میدان‌های جنگ حضور پیدا کردند."

اما ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان ضمن محکوم کرد این حمله گفته بود که "این کار ربطی به افغان‌ها و افغانستان ندارد."

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۳

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۴

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم

۵

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است