• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شورای حقوق بشر سازمان ملل "نشست اضطراری" درباره زنان افغانستان برگزار می‌کند

۳ سرطان ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

شورای حقوق بشر سازمان ملل می‌گوید که برای رسیدگی به وضعیت زنان و دختران در افغانستان دهم سرطان یک "نشست اضطرای" برگزار خواهد کرد. فرانسه و اتحادیه اروپا در نامه‌ای به این شورا گفته‌اند که "وخامت قابل توجه" وضعیت حقوق بشری زنان و دختران در افغانستان نیازمند "توجه جدی" شورا است.

در این نامه‌ از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته‌ شده تا در جریان پنجاهمین جلسه خود، نشست اضطراری درباره زنان افغانستان برگزار کند.

در نامه فرانسه و اتحادیه اروپا آمده است: "به دنبال این بحث فوری، از شورا می‌خواهیم مصوبه‌ای را بررسی کند که در اسرع‌ وقت پیش‌نویس آن را توزیع خواهیم کرد."

کمیشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل هفته گذشته از "ستم‌ سازمان‌یافته" طالبان بر زنان و دختران در افغانستان انتقاد کرد و هشدار داد که زنان با وضعیت "بحرانی" روبه‌رو هستند.

میشل باشله گفته که از زمان به قدرت رسیدن طالبان، افغان‌ها "سیاه‌ترین لحظات" را تجربه می‌کنند.

از زمان تأسیس شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال ۲۰۰۶ تا اکنون، ۷ نشست اضطراری در طول جلسات عادی شورای حقوق بشر برگزار شده است. آخرین مورد مربوط به اوکراین در ماه مارچ بود.

طالبان پس از به‌دست گرفتن قدرت، دست‌آوردهای زنان افغان در دو دهه گذشته را منتفی کرده و دسترسی آنها به آموزش، مشاغل دولتی و آزادی رفت و آمد را محدود کرده است.

پربازدیدترین‌ها

اپل نخستین آیفون تاشوی شبیه پاسپورت‌ را معرفی کرد
۱

اپل نخستین آیفون تاشوی شبیه پاسپورت‌ را معرفی کرد

۲

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت

۳

وزیر طالبان: امیر ما از طریق شورای «اهل حل و عقد» انتخاب شده و کسی حق مخالفت ندارد

۴

دیپلومات ارشد امریکایی: تصور نمی‌کردیم ۲۰ سال در افغانستان بمانیم

۵

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند