• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

«مینیون‌ها» سینماهای امریکا را با فروش درخشان خود تسخیر کردند

۱۴ سرطان ۱۴۰۱، ۰۱:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

کارتونی «مینیون‌ها: ظهور گرو» با فروش ۱۲۵ میلیون دالری در سه روز اول نمایش خود در صدر فیلم‌های پرفروش این هفته امریکا قرار گرفت. به گزارش بلومبرگ، این کارتونی بیشتر از فیلم‌های محبوب بزرگسالان مانند تاپ گن: ماوریک با بازی تام کروز، تماشاگران را به سالون‌های سینما کشانده است.

«تاپ گان: ماوریک»، «الویس» و «دنیای ژوراسیک» با فاصله زیاد در جایگاه‌های بعدی فیلم‌های پرفروش، از لحاظ فروش تکت در هفته اول نمایش، قرار گرفته اند.

این موجودات زرد رنگ شرور و گرو هواخواهان زیادی در کشورهای دیگر نیز دارند. آمار نشان می‌دهد که فروش جهانی این کارتونی در سه روز گذشته به ۸۶ میلیون دالر رسیده است.

«مینیون ها: ظهور گرو» از مجموعه فیلم‌های پرفروش «Despicable Me» است. در این کارتونی داستان سرآغاز تمایل «گرو» ۱۱ ساله و دوستان زرد رنگش به موجودات شریر و مقابله شان با گروهی دیگر بازگو شده است.

پربازدیدترین‌ها

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت
۱

افغانستان در چشم الکساندر برنز؛ مسافری که ۱۹۰ سال پیش به کابل، بامیان و بلخ رفت

۲

چرخش بزرگ؛ عشق مصلحتی هند و طالبان

۳

امریکا پاسپورت والدینی را که نفقه فرزند نمی‌دهند، لغو می‌کند

۴

موج ترور ملاها در پاکستان

۵

عبدالله خنجانی سخنگوی جبهه مقاومت ملی شد

•
•
•

مطالب بیشتر

مردی مسلح ۶ نفر را در مراسم تجلیل روز ملی امریکا در شیکاگو کشت

۱۳ سرطان ۱۴۰۱، ۲۱:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

یک مرد جوان روز دوشنبه از بالای یک ساختمان به روی مردم در رژه سالگرد روزملی امریکا در منطقه هایلند پارک، در حومه شهر شیکاگو آتش گشود، ۶ نفر را کشت و دستکم ۲۴ تن را زخمی کرد. پولیس می‌گوید که ضارب یک مرد جوان سفید پوست است و هنوز دستگیر نشده است.

به نقل از سی‌ان‌ان، افرادی که کشته شدند، بزرگسال بودند.

همچنان، سخنگوی شفاخانه نورت شور هایلند پارک گفت که اکثریت زخمیان گلوله خوردند اما برخی دیگر در اثر ازدحام زیر دست و پا شده و زخمی برداشتند.

تیراندازی جدید خاطره تلخ کشتار ۱۹ کودک و ۲ معلم در مکتبی در یووالده تگزاس در ۲۴ می و کشتار ۱۰ نفر در یک مغازه در شهر بوفالوی نیویارک در ۱۴ می را زنده کرده و دو باره به بحث خشونت‌های مسلحانه و کنترول سلاح در امریکا دامن زده است.

جی.بی پریتزکر، والی ایالت ایلنوی در این مورد گفت: «عزاداری برای جبران جان های از دست رفته کافی نیست و دعاها جلو وحشت خشونت گسترده سلاح را در کشور ما نمی‌گیرد.»

او تاکید کرد: «من در کنار شهروندان ایلنوی و دیگر امریکایی‌ها یک صدا می‌ایستم که باید به بلای خشونت‌های ناشی از سلاح در کشور خاتمه دهیم.»

رد هشدار ناسا؛ چین قصد اشغال کره مهتاب را ندارد

۱۳ سرطان ۱۴۰۱، ۲۰:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

چین روز دوشنبه هشدار رئیس سازمان فضانوردی امریکا را رد کرد که این کشور را به «اشغال» کره مهتاب متهم کرده بود. ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که بیجینگ همیشه بر همکاری کشورها برای سکونت و بهره‌گیری مشترک از فضا تاکید دارد.

به گزارش رویترز، بیل نلسون، رئیس ناسا در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی زبان بیلد گفت: «ما باید نگران روزی باشیم که چین به ماه بیاید و بگوید که این کره از من است و شما حقی در آن ندارید.»

رئیس ناسا افزود که برنامه فضایی چین ماهیت نظامی داشته و چین تکنولوژی و ایده‌های کشورهای دیگر را «دزدی» می‌کند.

برنامه‌های فضایی چین در یک دهه گذشته پیشرفت‌های چشمگیری داشته که تمرکز آن روی اکتشافات در ماه بوده است. سفینه فضایی بدون سرنشین چین برای نخستین بار در سال ۲۰۱۳ بر کره ماه نشست کرد و انتظار می‌رود که این کشور در پایان این دهه قادر به ارسال فضانورد به این کره همسایه زمین شود.

ژائو لیجیان ناسا را به «تبلیغات منفی» علیه چین متهم کرد و برنامه فضایی این کشور را «معقول و عادی» توصیف نمود. به گفته او، «این بار اول نیست که رئیس ناسا واقعیت‌ها را نادیده می گیرد و به طرزی غیرمسوولانه در مورد چین حرف می‌زند.»

او گفت که چین همیشه از ایجاد جامعه مشترک انسانی در فضا حمایت کرده و مخالف رقابت‌های نظامی در آنجا است.

ناآرامی‌ها در جمهوری قره‌قالپاقستان "۱۸ کشته و صدها زخمی" برجای گذاشت

۱۳ سرطان ۱۴۰۱، ۱۲:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

مقام‌های ازبیکستانی می‌گویند که در جریان ناآرامی‌ها در جمهوری خودمختار قره‌قالپاقستان ۱۸ نفر کشته و صدها نفر دیگر زخمی شده‌اند. تغییراتی که دولت ازبیکستان در قانون اساسی آورده و حق جدایی قره‌قالپاقستان را محدود می‌کند، باعث برانگیختن اعتراض‌های خشونت‌بار در این منطقه شده است.

در پی اعتراضات گسترده در قره‌قالپاقستان شوکت میرضیایف، رئیس‌جمهور ازبیکستان روز شنبه گفت که طرح تغییر قانون اساسی عملی نمی‌شود. او همچنین در قره‌قالپاقستان"حالت اضطرار یک ماهه اعلام کرد.

بر اساس گزارش‌های رسمی، معترضان روز جمعه گذشته می‌خواستند ساختمان‌های دولتی را تصرف کنند.

به گزارش رویترز، مقام‌های امنیتی این کشور گفته‌اند ۵۱۶ معترض را روز جمعه بازداشت کرده بودند که بسیاری از آنها دوباره آزاد شده‌اند.

رییس‌جمهور ازبیکستان روز دوشنبه در گفتگو با قاسم جومارت توکایف رئیس‌جمهور قزاقستان از تضمین ثبات در قره‌قالپاقستان سپاسگزاری کرد.

قزاقستان میزبان بخشی بزرگی از مردمان قره‌قالپاقستان است.

جمهور خودمختار قره‌قالپاقستان در نزدکی دریای آرال موقعیت دارد و کمتر از دو میلیون جمعیت دارد.

شهروندان پاپوا گینه نو روز دوشنبه برای انتخاب نمایندگان‌شان به پای صندوق‌های رای می‌روند

۱۳ سرطان ۱۴۰۱، ۰۹:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)

شهروندان پاپوا گینه نو به پای صندوق‌های رای می‌روند تا در اولین روز انتخابات این کشور شرکت کنند. ۱۰ هزار سرباز پولیس، ارتش و خدمات اصلاحی روز دوشنبه بسیج شده‌اند تا زمینه برگزاری انتخابات را فراهم کنند. استرالیا ۱۳۰ سرباز اعزام کرده تا به برگزاری انتخابات در این کشور کمک کنند.

پاپوا گینه نو کشوری مشترک‌المنافع با ۹ میلیون جمعیت است که در اقیانوس آرام، قاره اقیانوسیه و گینه نو (دومین جزیره بزرگ جهان) موقعیت دارد.

روند انتخابات در پاپوا گینه نو معمولا به درازا می‌کشد و وقوع فساد و قتل‌های مربوط به انتخابات در این کشور بی‌سابقه نیست.

الجزیره خبر داده است که قرار است انتخابات تا ۱۸ روز طول بکشد و نتیجه آن تا ماه اگست مشخص خواهد شد.

به نقل از الجزیره احتمال اینکه رقابت‌های انتخاباتی به سرعت منجر به درگیری میان رقبای انتخاباتی و خونریزی شود وجود دارد.

گفته می‌شود که احتمال خونریزی در روستاهای دورافتاده‌تر بیشتر است.

ناظران دانشگاه ملی استرالیا در آخرین روز انتخابات این کشور در سال ۲۰۱۷ دست‌کم وقوع ۲۰۰ قتل مرتبط با انتخابات و بی‌نظمی جدی در ایام رای‌گیری را ثبت کرده بودند.

پولیس پاپوا گینه نو گفته است امسال ۱۵ مورد مرگ ناشی از جنجال‌های انتخابات در این کشور ثبت شده است.

این کشور ذخایر بزرگ گاز، نفت، طلا و مس دارد و صادرکننده محصولات جنگلی و کشاورزی است.

در این انتخابات در مجموع ۳۶۲۵ نفر برای کسب ۱۱۸ کرسی پارلمان نامزد شده‌اند.

نام ۱۶۷ نامزد زن نیز در میان نامزدان انتخابات دیده می‌شود. این رقم کمتر از ۵ درصد از کل نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را شکل می‌دهد.

نخست‌وزیر آسترالیا در جریان سفر به کی‌یف از کمک‌های نظامی به اوکراین خبر داد

۱۳ سرطان ۱۴۰۱، ۰۴:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)

آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر آسترالیا در جریان سفر به کی‌یف، در یک نشست خبری گفت که کشورش به ارزش صد میلیون دالر (بالغ بر ۶۸ میلیون دالر امریکایی) کمک‌های نظامی به اوکراین فراهم می‌کند. آنتونی آلبانیزی اولین نخست‌وزیر آسترالیاست که روز یک‌شنبه به اوکراین سفر کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین کمک‌های نظامی آسترالیا را ارزشمند خواند.

نخست‌وزیر آسترالیا در یک نشست مشترک خبری با ولودیمیر زلنسکی گفت که کشور تجهیزات نظامی شامل ۳۴ خودروی زرهی و شماری هواپیماهای بدون سرنشین به اوکراین کمک می‌کند.

آقای آلبانیزی در جریان سفر به اوکراین از شهرهای بوچا و ایرپین، مناطقی که گفته می‌شود نیروهای روسی در آنجا مرتکب جنایات جنگی شده‌اند بازدید کرد.

نخست‌وزیر آسترالیا هدف از سفر خود به اوکراین را اعلام همبستگی میان مردم دو کشور اعلام کرد.

او همچنین از شجاعت و مقاومت نیروهای دفاعی به ویژه از عزم ولودیمیر زلنسکی در دفاع از اوکراین در برابر حمله روسیه ستایش کرد.