• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چین به سفر رئیس مجلس نمایندگان امریکا به تایوان واکنش شدید نشان داد

۲۸ سرطان ۱۴۰۱، ۲۰:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه چین روز سه شنبه تهدید کرد که اگر نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان امریکا به تایوان سفر کند، واکنش «سخت و قاطع» به آن نشان خواهد داد. این وزارت گفت که این سفر تاثیر منفی بر روابط امریکا و چین برجای خواهد گذاشت.

چین استقلال تایوان را به رسمیت نمی‌شناسد و این کشور را جز خاک خود می‌داند. امریکا نیز با این که تایوان را به رسمیت نمی‌شناسد، اما روابط گسترده تجاری، نظامی و تکنیکی با آن دارد.

به نقل از اسوشیتدپرس، پلوسی قرار بود که در ماه اپریل از تایوان دیدن کند، اما به علت ابتلا به کووید۱۹ سفر خود را به تاخیر انداخت. گفته می‌شود که او در ماه آگست از تایپه دیدار خواهد کرد.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت که سفر پلوسی «حاکمیت و تمامیت ارضی چین را زیر سوال می‌برد، تاثیری خیلی بد بر روابط چین و امریکا بر جای خواهد گذاشت و پیامی غلط به نیروهای استقلال طلب در تایوان خواهد فرستاد.»

لیجیان در کنفرانس خبری خود تاکید کرد که «اگر امریکا بر رفتن در این مسیر غلط پافشاری کند، چین اقدامات قاطع و سختی را برای حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی خود روی دست خواهد گرفت.»

چین همواره تهدید کرده است که اگر تایوان به طور رسمی اعلام استقلال کند، به زور نظامی متوسل خواهد شد و تایوان را به خاک خود ضمیمه خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه چین اقدامات احتمالی این کشور در واکنش به سفر پلوسی را مشخص نکرد، اما چین در گذشته با تمرینات نظامی و پرواز جنگنده‌های خود در حریم هوایی تایوان، نارضایتی و اعتراض خود را به این گونه سفرهای مقامات امریکایی به تایپه نشان داده است.

پربازدیدترین‌ها

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت
۱

احمد مسعود می‌گوید راه پدرش تا آزادی افغانستان ادامه خواهد یافت

۲

رئیس‌جمهور سابق امریکا: زنان افغان فرصت شکوفایی تمام استعدادهایشان را از دست دادند

۳

دیده‌بان حقوق بشر از پاکستان خواست دانشجویان افغان را اخراج نکند

۴

مشاوران ترامپ احتمال ادامه جنگ ایران تا سال ۲۰۲۹ را بررسی کرده‌اند

۵

استخبارات طالبان برای تبلیغ علیه مخالفان بیش از ۷۰ میلیون افغانی اختصاص داده است