• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده روسیه مسدود نگهداشتن دارایی‌های افغانستان در امریکا را "دزدی" خواند

۴ اسد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان از دولت امریکا بخاطر مسدود نگهداشتن بیش از ۷ هفت میلیارد دالر پول افغانستان به‌شدت انتقاد کرد. ضمیر کابلوف در سخنرانی‌اش در نشست بین‌المللی تاشکند با اشاره به وضعیت مردم افغانستان گفت که امریکا با مسدود کردن این پول‌ها مرتکب "دزدی" شده است.

آقای کابلوف با اشاره به وضعیت ناگوار مردم افغانستان گفت در حالی که در این کشور هر فرد، کمتر از یک دالر درآمد دارد، مسدود نگهداشتن پول خود این مردم که باید برای رشد اقتصادشان مورد استفاده قرار بگیرد، یک "دزدی" است.

ضمیر کابلوف همچنین گفت حکومت مورد حمایت امریکا و متحدانش در افغانستان که بیست سال بر سر کار بود، حکومتی بود که مبتنی بر "رشوه" عمل می‌کرد.

او گفت مسئولان ارشد این حکومت اکنون فرار کرده و خسارت‌های ناشی از عملکردهای آن حکومت را باید امریکا و متحدانش جبران کند.

آمادگی امریکا برای گفتگو با طالبان

نشست بین‌المللی تاشکند درباره افغانستان روز سه‌شنبه با حضور نمایندگان ۲۰ کشور جهان برگزار شد.

تام وست و رینا امیری نمایندگان ویژه امریکا برای افغانستان نیز در این نشست حضور داشتند و سخنرانی کردند.

تام وست در سخنرانی‌اش در این نشست گفت واشنگتن آماده است در مورد آزادسازی پول‌های منجمد شده افغانستان با طالبان گفتگو کند.

او تاکید کرد که نهادهای بین‌المللی باید از طرق گفتگو با طالبان مطمین شوند که در این زمینه شفافیت وجود دارد.

نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان توضیح داد با وجودی که کشورش با طالبان اختلافاتی دارد، اما با نزدیک‌تر شدن زمستان، مردم افغانستان با مشکلات بیشتری روبرو خواهند شد.

به همین دلیل امریکا بزرگترین تمویل‌کننده کمک‌های بشردوستانه برای افغانستان است و آماده است درباره آزادسازی پول‌های منجمد شده این کشور با طالبان گفتگو کند.

در این نشست رینا امیری، نماینده ویژه امریکا در مورد زنان و حقوق بشر در افغانستان نیز سخنرانی کرد.

سخنرانی رینا امیری بیشتر بر پشتیبانی از خواست مردم افغانستان در مورد آموزش دختران،‌ تامین حقوق اساسی زنان و ثبات سیاسی متمرکز بود.

در این نشست نمایندگان امریکا، روسیه، اتحادیه اروپا، چین، بریتانیا، هند، ایران، پاکستان و چند کشور دیگر حضور دارند.

یک هیات به ریاست امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان در این نشست شرکت کرده است. با این حال ازبکستان گفته که حضور طالبان در این نشست به معنای به رسمیت شناختن رژیم این گروه نیست.

پربازدیدترین‌ها

افغان‌تبارها وارد رقابت‌های انتخاباتی امریکا شدند
۱

افغان‌تبارها وارد رقابت‌های انتخاباتی امریکا شدند

۲

عبدل السید کیست که نامش از دهان ترامپ نمی‌افتد

۳

پیروزی دموکرات‌ها چه تأثیری بر دو سال پایانی حکومت ترامپ خواهد داشت

۴

ترامپ: حتی اگر دموکرات‌ها اکثریت کانگرس را به دست آورند، من حق وتو دارم

۵

چرا شمارش آرا در برخی ایالت‌های امریکا بیشتر طول می‌کشد