• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر مهاجرت یونان: ۳۸ پناهجو از یک جزیره کوچک و ناشناس پیدا شدند

۲۵ اسد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)

گروهی متشکل از ۳۸ پناهجو، از جمله یک زن باردار، در جزیره‌ای کوچک و ناشناس در امتداد مرز ترکیه و یونان سرگردان پیدا شده‌اند. این ۲۲ مرد، ۹ زن و هفت کودک می‌گویند که از اواسط جولای در جزیره رودخانه اوروس بوده‌اند. این پناهجویان از سوریه و فلسطین هستند و یک کودک هم جان داده است.

آنها روز دوشنبه پس از شناسایی به سرزمین اصلی یونان منتقل شدند.

وزیر مهاجرت یونان گفته که آنها در وضعیت خوبی اند، زن باردار به شفاخانه منتقل شده است، اما یک کودک جان داده است.

حالا پولویس یونان می‌گوید تلاش خواهد کرد جسد این دختر پنج ساله را از جزیره روی رودخانه بیرون بیاورد.

این پناهجویان شامل ۳۵ سوری و سه فلسطینی است.

آژانس‌های امداد می‌گویند کودکی که جان داده اهل سوریه است و با والدین و خواهرش به این سفر بود. به گفته این آژانس‌ها او در اثر نیش عقرب از بین رفته است.

خانمی ۲۷ ساله به اسم بایده، با شریک کردن تصاویری از این گروه در توییتر سعی کرده است از موقعیت شان اطلاع رسانی کند.

او همچنین درباره دختری خردسالی که در اثر نیش عقرب جان داده نیز در این ویدیوها اطلاع‌رسانی کرده و تصاویری از او را منتشر کرده است.

پربازدیدترین‌ها

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد
۱

پیام تازه حمزه بن‌لادن: راه اسامه ادامه دارد

۲

طرح اولیه حملات ۱۱ سپتامبر که قرار بود بسیار بزرگ‌تر باشد

۳

فضل‌احمد معنوی: متوجه رفتار مشکوک عاملان حمله به مسعود شده بودم

۴

سمیع سادات: برای جنگ با طالبان به سرباز خارجی نیاز نداریم

۵

۱۵ سال پس از کشته‌ شدن بن‌لادن در ایبت‌آباد چه تغییراتی رخ داده است