• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کاظمی قمی: ایران طالبان را به رسمیت نمی‌شناسد، اما ناگزیر به ادامه همکاری است

۶ سنبلهٔ ۱۴۰۱، ۲۲:۴۴ (‎+۱ گرینویچ)

نماینده ایران برای افغانستان گفت تهران برغم به رسمیت نشناختن طالبان، به همکاری خود با این گروه ادامه می‌دهد و نمی‌خواهد «عرصه افغانستان برای دشمنان[ایران] خالی بماند.» او افزود طالبان هنوز در پاسگاه‌های مرزی نیرو ندارند و ایران به تنهایی امنیت سرحدات دو کشور را تامین می‌کند.

حسن کاظمی قمی در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا گفت که ایران به طالبان در قسمت مبارزه با داعش کمک کرده است.

او مدعی شد که درگیری‌های اخیر میان مرزبانان ایران و طالبان ناشی از «شرارت‌های امریکا» بود که می خواست «ایران را در افغانستان درگیر کند.»

نماینده ایران در باره مرز دو کشور گفت: «طالبانی که حاکم شده هنوز در پاسگاه‌ها نیرو ندارد، لباس‌های متحد الشکل ندارد. اگر جمهوری اسلامی ایران یک طرفه در مرزها امنیت برقرار کند، مساله‌ای نیست ما باید این کار را انجام دهیم.»

او افرود که اگر ایران با طالبان همکاری نکند، تهدیدهای امنیتی در مرزهای دو کشور افزایش پیدا کرده و سیل پناهندگان افغان به سوی ایران سرازیر خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

یورش طالبان به خانه کرزی
۱

یورش طالبان به خانه کرزی

۲

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۳

اداره طالبان دانشگاه‌های خصوصی را به بستن تهدید کرد

۴

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی از تعامل با طالبان دفاع کرد

۵

واکنش‌ها به یورش طالبان به خانه کرزی: «ترحم بر پلنگ تیز دندان»