مسئولان طالبان و جبهه مقاومت در این مورد اظهار نظر نکردهاند.
به گفته منابع، علاوه بر راغستان در بخشهای ولسوالیهای یمگان، یفتل و کران و منجان بدخشان نیز درگیری صورت گرفته است.
به گفته منابع، در اثر درگیریها در ولسوالی شیوه بدخشان دستکم ده تن از افراد طالبان و یک عضو جبهه مقاومت کشته شدهاند.
در مورد تلفات برخاسته از درگیری در ولسوالی یمگان این ولایت به دلیل قطع کردن شبکه مخابراتی سلام از سوی طالبان جزییات بیشتر نیست.
بعد از شدت گرفتن جنگ در بدخشان، ملا یعقوب، وزیر دفاع طالبان به این ولایت رفته است.
در همین حال، یک فرمانده به نام شریف در ولسوالی کران و منجان ولایت بدخشان از صفوف طالبان جدا شده و علیه طالبان سلاح برداشته و به کوهای این ولسوالی پناه برده است.
منابع محلی گفتند نجیب یکی از فرماندهان محلی طالبان است و او پس از آن از صفوف طالبان جدا شد که دو تن از نزدیکان او توسط طالبان کشته شدند.
این منابع افزودند که هفته گذشته میان فرمانده نجیب و افراد طالبان درگیری صورت گرفته بود. این منابع گفتند که افراد طالبان روز پنجشنبه برای بازداشت نجیب اقدام کرده کرده است. منابع افراد تحت امر نجیب را حدود ۷۰ نفر ذکر کردند.