طالبان در یک سال گذشته ۵۶۵ تن را در ولایت بلخ بازداشت کرده اند

آژانس باختر، خبرگزاری تحت کنترول طالبان، گزارش میهد که نیروهای طالبان در یک سال گذشته ۵۶۵ تن را در ولایت بلخ بازداشت کرده اند. مسئولان فرماندهی پولیس طالبان در بلخ گفته اند که این افراد در مرکز و ولسوالیهای این ولایت به اتهام ارتکاب جرمهای مختلف بازداشت شده اند.
مسئولان این فرماندهی همچنین گفته اند که پرونده افراد بازداشت شده، به نهادهای عدلی و قضایی طالبان سپرده شده است. طالبان از ضبط ۲۰۹ میل اسلحه نیز در این ولایت نیز خبر میدهند.
طالبان در حالی از بازداشت بیش از ۵۰۰ تن در بلخ سخن میزنند که این گروه در یک سال گذشته متهم به بازداشت خودسرانه، شنکجه و قتل غیرنظامیان بوده است.
این گروه هنگام به قدرت رسیدن، هزاران زندانی، از جمله اعضای گروه داعش را از زندانهای افغانستان رها کرد.
با وجود ادعای تامین امنیت سراسری، اما طالبان قادر به جلوگیری از حملات داعش نبوده است.
اخیراً نهادهای حقوق بشری گفتند که طالبان برای تامنیت امنیت هزارهها و اقلیتهای قومی ومذهبی کاری نکرده است؛ اقلیتیهایی که همواره اهداف گروه داعش بوه اند.