نشستی برای یادبود از برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود در ویرجنیای امریکا برگزار شد

شماری از شهروندان افغانستان مقیم ویرجنیای امریکا روز یکشنبه نشستی را برای یادبود از برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود، دو چهره شاخص مقاومت علیه طالبان در دهه ۷۰ برگزار کردند. در این نشست احمد مسعود به گونه آنلاین سخنرانی کرد و پیامهای شماری از فرماندهان جبهه مقاومت خوانده شد.
عطیه مهربان، یکی از برگزارکنندگان نشست به افغانستان اینترنشنال گفت در این برنامه پیامهای خالد امیری، خیرمحمد خیرخواه، بریالی سنگین و سنجر اندرابی شماری از فرماندهان جبهه مقاومت خوانده شده است.
در این برنامه همچنین شماری از مقاومت دولت سابق افغانستان مثل داکتر سید مخدوم رهین، وزیر سابق اطلاعات و فرهنگ سخنرانی کردهاند.
پیش از ورود طالبان به کابل هفتهای در ماه سنبله به نام "هفته شهید" نامگذاری شده بود.
این مراسم با ۱۸ سنبله، سالروز جان باختن احمدشاه مسعود، فرمانده نظامی جهاد علیه شوروی سابق و مقاومت علیه طالبان آغاز میشد و در ۲۹ سنبله، سالروز جان باختن برهانالدین ربانی، رئیسجمهور و رهبر جهادی پیشین به پایان میرسید.
با ورود طالبان به کابل مراسم هفته شهید دیگر در داخل کشور برگزار نشد، اما شهروندان افغانستان در کشورهای مختلف جهان از این روز گرامیداشت به عمل آوردند.