• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رسانه دیپلومات: دو هزار دانشجوی افغان به دلیل تمدید نشدن ویزای هند از تحصیل بازمانده‌اند

۳۰ سنبلهٔ ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه دیپلومات بر اساس آمار ارائه شده از سوی سفارت افغانستان در دهلی‌نو گزارش داد که نزدیک به ۲ هزار تن از دانشجویان افغان پس از بازگشت به افغانستان به دلیل همه‌گیری کووید ۱۹ و تمدید نشدن ویزای هند، نمی‌توانند برای ادامه تحصیل به این کشور برگردند.

بسیاری از دانشجویان افغان که در دانشگاه‌های هند ثبت نام کرده‌اند به دلیل آن که دولت این کشور هنوز طالبان را به عنوان یک دولت قانونی به رسمیت نشناخته، نتوانسته‌اند برای بازگشت مجدد به هند ویزا دریافت کنند.

بلافاصله پس از به قدرت رسیدن مجدد طالبان، هند سفارت خود را در پایتخت افغانستان تعطیل کرد و پرداخت‌های بانکی به دولت افغانستان را متوقف کرد.

مینا نظامی در دهلی تحصیل می‌کرد اما بدون ویزای دانشجویی نتوانست مدرک کارشناسی ارشد خود را به پایان برساند. او می‌گوید که تحصیلاتش نیمه تمام مانده است.

پس از این که طالبان قدرت را به دست گرفتند با وضع محدودیت‌های فزاینده راه را برای آموزش دختران مسدود کردند. در این میان شماری از دختران برای تحصیل به کشورهای همسایه از جمله هند روی آوردند.

مینا نظامی به دیپلومات گفت که آموزش در هند مقرون‌به‌صرفه و باکیفیت بود اما حالا به خاطر نداشتن ویزای این کشور در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

پیروز امین ۲۳ ساله، یک دانشجوی دیگر افغان که چهار سال را در پونه برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد گذرانده است، ادعا می‌کند که دانشگاهش پس از ماه مارچ دیگر با او مکاتبه نداشته است. او می‌گوید که تصمیم توقف ویزا او را از داشتن چشم‌انداز برای ادامه تحصیل محروم کرده است.

پربازدیدترین‌ها

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد
۱

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد

۲
اختصاصی

تلاش طالبان تاجیک برای جذب قیوم ملنگ در بدخشان

۳

بانک جهانی: بیش از ۴۵ درصد بودجه طالبان صرف بخش امنیت می‌شود

۴

سمیع سادات به یک فرمانده جبهه متحد افغانستان رتبه «برید جنرالی» داد

۵

منابع امنیتی پاکستان: طالبان پاکستانی در چهار ولایت افغانستان مراکز آموزشی دارد