منابع محلی از ناپدید شدن یک دانشجوی دانشگاه بلخ خبر می‌دهند

منابع محلی در شهر مزار شریف می‌گویند که یک دانشجوی پسر روز دوشنبه هنگام تظاهرات توسط استخبارات طالبان بازداشت شده و تاکنون ناپدید است. به گفته منابع، مرتضی دانشجوی دانشکده خبرنگاری دانشگاه بلخ و باشنده ولایت دایکندی است. مسئولان طالبان در بلخ در این مورد چیزی نگفته اند.

یکی از نزدیکان مرتضی به شرط افشا نشدن نامش به افغانستان اینترنشنال تایید کرد که استخبارات طالبان، روز دوشنبه مرتضی را صحنه تظاهرات بازداشت کرده است و تاکنون از او اطلاعی ندارد.

به گفته او با وجود تلاش‌های زیاد نتوانسته از وضعیت مرتضی اطلاعی بدست بیاورند.

روز دوشنبه دانشجویان دختر دردانشگاه بلخ دست به تظاهرات زدند اما طالبان آنان سرکوب کردند و مانع تظاهرات آنان شده اند.

منابع محلی گفتند که طالبان شماری از دانشجویان را در این دانشگاه را بازداشت کرده اند.

پس از حمله‌ اخیر بر مرکز آموشی کاج در غرب کابل، اعتراض‌های گسترده‌ای به راه افتاده است.

شماری از فعالان جامعه هزاره کار زار توییتری "نسل‌کشی هزاره‌ها را متوقف کنید" را به راه انداخته و از جهان می‌خواهند که "نسل‌کشی هزاره‌ها" را به رسمیت بشناسد.