• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

منابع: طالبان شماری دیگر از دانشجویان دختر هزاره را از خوابگاه و دانشگاه کابل اخراج کردند

۲۱ میزان ۱۴۰۱، ۱۰:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

شماری از دانشجویان دختر در دانشگاه کابل روز پنجشنبه به کشتار هزاره‌ها اعتراض و خواستار توقف «نسل‌کشی هزاره‌ها» شدند. معترضان به افغانستان اینترنشنال گفتند طالبان از تجمع آنها ممانعت کردند.همزمان طالبان گروهی دیگر از دانشجویان دختر هزاره‌ را از خوابگاه و دانشگاه کابل اخراج کردند.

دیروز چهارشنبه بیستم میزان نیز منابع به افغانستان اینترنشنال گفتند که طالبان از یک هفته به این طرف ده‌ها دانشجوی دختر هزاره را به اتهام «اغتشاش و افشای مسمومیت دختران خوابگاه کابل» اخراج کرده‌اند.

طالبان پس از آن اقدام به اخراج دانشجویان دختر هزاره کردند که شماری از دانشجویان دختر در دانشگاه تعلیم و تربیه کابل در اعتراض به حمله مرگبار به آموزشگاه کاج تظاهرات کردند. پس از این رویداد، ده‌ها تن از دختران در خوابگاه دانشگاه کابل مسموم شدند. منابع گفتند که طالبان برای جلوگیری از تظاهرات دختران دانشگاه کابل غذای دانشجویان خوابگاه را مسموم کرده است.

منابع گفتند طالبان پس از افشای مسمومیت غذایی دختران، ده‌ها تن از دانشجویان دختر هزاره را به خاطر تظاهرات و افشای مسمومیت غذایی دختران، از خوابگاه و دانشگاه کابل منفک و اخراج کردند.

مقامات طالبان مسمومیت غذایی دختران را تکذیب کردند و گفتند آنها به خاطر «پرخوری» مریض و به شفاخانه بستری شده‌اند. تاکنون مقامات گروه طالبان اما در مورد اخراج دانشجویان دختر هزاره اظهارنظر نکرده‌اند.

این درحالیست که وزارت خارجه امریکا به تازگی اعلام کرد که به دلیل سرکوب زنان و دختران در افغانستان، محدودیت تازه‌ای را در صدور ویزا برای مقام‌های کنونی و پیشین طالبان و خانواده‌شان وضع می‌کند.

پربازدیدترین‌ها

ملل متحد: مخالفان طالبان ۸۸ حمله در ۲۱ ولایت انجام داده‌اند
۱

ملل متحد: مخالفان طالبان ۸۸ حمله در ۲۱ ولایت انجام داده‌اند

۲

روایت گردشگر هندی از تهدیدهای طالبان در سفر انفرادی‌اش به افغانستان

۳

دانشجویان می‌گویند ترکیه با وجود پذیرش دانشگاه، به آنها ویزای تحصیلی نمی‌دهد

۴

سخنگوی طالبان: از انتظار خود بیشتر و از انتظار ملت کمتر کار کرده‌ایم

۵

مردان هم‌شانه زنان؛ «زن، زندگی، آزادی» چگونه چهره ایران را دگرگون کرد