• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بیل گیتس می‌گوید برای محو فلج کودکان حاضر است حتا با طالبان دیدار کند

۲۶ میزان ۱۴۰۱، ۰۰:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، به دیلی تلگراف گفت برای محو فلج اطفال حاضر است هر کاری بکند. او در پاسخ به سوالی که آیا برای برآورده شدن این هدف حاضر است با طالبان دیدار کند، این موضوع را رد نکرد. گیتس گفت: «من تقریباً هر کاری برای کمک به محو فلج کودکان انجام می‌دهم.»

آقای گیتس تایید کرد که همکاران بنیاد بیل و ملیندا گیتس قبلاً در قطر با طالبان دیدار داشتند. اما او در مورد همکاری با این گروه در آینده گفت که تحریم‌های امریکا «وضعیت را خیلی پیچیده» کرده است.

آقای گیتس در آستانه اجلاس جهانی بهداشت که این هفته در برلین آغاز می شود، صحبت می‌کرد. این کنفرانس شامل یک برنامه ویژه برای «تعهد به ابتکار جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال» خواهد بود که پیش‌بینی می‌شود در آن حدود ۴.۸ میلیارد دالر برای مصرف در چهار سال آینده جمع‌آوری شود.

سیلاب‌های اخیر در پاکستان باعث شد تا واکسیناتورهای محو فلج کودکان نتوانند به مناطق آسیب‌دیده سفر کنند. از نظر آقای گیتس این امر ضربه‌ای به کارزار محو فلج زد و این مرض ممکن است به جاهای دیگر گسترش پیدا کند.

افغانستان و پاکستان دو کشور آخری در جهان هستند که مرض فلج کودکان هنوز در آنجا شایع است و ناامنی و فرهنگ واکسین‌ستیزی باعث شده تا این مرض ریشه‌کن نشود. واکسیناتورها در این دو کشور، و اغلب در پاکستان، بارها هدف حملات مسلحانه قرار گرفتند.

پربازدیدترین‌ها

رهبر شبه‌نظامیان بلوچ پس از هماهنگی در کابل «برای درمان سرطان پروستات به هند می‌رود»
۱

رهبر شبه‌نظامیان بلوچ پس از هماهنگی در کابل «برای درمان سرطان پروستات به هند می‌رود»

۲

مقام طالبان پس از انتقاد از هبت‌الله از افغانستان خارج شد

۳

جمهوری اسلامی برخورد طالبان با شیعیان افغانستان را «با جدیت پیگیری می‌کند»

۴

معاون دبیرکل سازمان ملل: در دیدار با متقی درباره حقوق زنان صحبت کردم

۵

امریکا به کشورها درباره حمایت از طالبان هشدار داد