• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل: طالبان نمی‌تواند یا نمی‌خواهد مشکلات افغانستان را حل کند

۲۰ عقرب ۱۴۰۱، ۰۰:۰۳ (‎+۰ گرینویچ)

چابا کوریشی، رئیس هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه با بحرانی خواندن وضعیت افغانستان گفت که این کشور با مشکلات پیچیده‌ای رو به رو است که طالبان نمی‌تواند و یا نمی‌خواهد این مشکلات را حل کند. او گفت گروه‌های تروریستی و جنایتکار در افغانستان در حال رشد اند.

مجمع عمومی سازمان ملل روز پنجشنبه مجلسی در مورد وضعیت افغانستان برگزار کرد و قطعنامه‌ای را نیز با حمایت ۱۱۶ کشور تصویب کرد. در این قطعنامه نسبت به وضعیت وخیم اقتصادی، بشری، تداوم خشونت‌ها و حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان پس از تسلط طالبان، ابراز نگرانی شد.

کوریشی گفت که «سازمان‌های تروریستی و جنایتکار یکبار دیگر در افغانستان در حال رشد و شکوفایی اند.» او از حقانی و القاعده به عنوان بخشی از سازمان‌های تروریستی فعال در افغانستان نام برد.

کوریشی با نگرانی از سرازیر شدن تروریست‌های خارجی به افغانستان گفت که طالبان باید تعهد جدی خود به مبارزه با تروریزم را به نمایش بگذارند و مانع از ورود تروریست‌ها به کشورهای دیگر شوند.

سفیر آلمان در مورد قطعنامه امروز گفت که حاوی پیام صریح برای طالبان بود که بدون رعایت حقوق بشر، مبارزه با تروریزم و تشکیل حکومت فراگیر، این گروه به رسمیت شناخته نخواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

ترکیه به‌دلیل تخلفات در روند اخذ تابعیت، شهروندی بیش از شش هزار نفر را لغو کرد
۱

ترکیه به‌دلیل تخلفات در روند اخذ تابعیت، شهروندی بیش از شش هزار نفر را لغو کرد

۲

ریگستانی فرمانده عمومی عملیاتی ستاد نظامی جبهه مقاومت شد

۳

کاخ سفید پس از ممنوع کردن ورود خبرنگاران ۳ رسانه، شبکه ترامپ تی‌وی را راه‌اندازی کرد

۴

جبهه مقاومت ملی: ریگستانی محاسبه‌شده وارد میدان شده است

۵

هند حملات پاکستان به شرق افغانستان را محکوم کرد