• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

بایدن می‌گوید که نمی‌خواهد رقابت با چین به درگیری منجر شود

۲۲ عقرب ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

جو بایدن روز یکشنبه پیش از نشست رهبران گروه ۲۰ در اندونیزیا گفت کانال‌های ارتباط با چین باز است و امریکا به دنبال منازعه با این کشور نیست. قرار است رهبران دو کشور دوشنبه برای نخستین بار به طور حضوری ببینند و به گفته مشاور امنیت ملی امریکا، ملاقات شان «چند ساعت طول» خواهد کشید.

بایدن در شهر بالی، به تعقیب دیدار با رهبران جنوب و شرق آسیا در کمبودیا، گفت در حالیکه ایالات متحده با چین «شدیداً رقابت» دارد، اما در عین حال «نمی‌خواهد این رقابت به منازعه منجر شود.»

رئیس جمهور امریکا جلسه سه‌جانبه با رهبران جاپان و کوریای جنوبی برگزار کرد و گفت که آن‌ها «بیش از هر زمانی» در مورد پاسخ مشترک به تهدیدهای کوریای شمالی موضع هماهنگ دارند.

نخست‌وزیر جاپان، فومیو کیشیدا اقدامات کوریای شمالی از جمله شلیک راکت‌های بالستیک را بی سابقه توصیف نمود. همچنان، او با انتقاد از چین، این کشور را متهم به افزایش تنش در دریای جنوبی چین و نقض تمامیت ارضی جاپان در این منطقه کرد.

همزمان با حضور سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در این نشست، انتظار می‌رود که جنگ اوکراین و پیامدهای اقتصادی آن یکی از موضوعات عمده نشست بالی باشد.

پربازدیدترین‌ها

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد
۱

جوان هراتی که تصاویر قتلش واکنش‌برانگیز شد، که بود و چرا کشته شد

۲

جمهوری اسلامی در سه سال نزدیک به '۱۹۰ افغان را اعدام کرده است'

۳

طالبان و شرکت عربستانی با حضور خلیل‌زاد قرارداد استخراج نفت و گاز هرات را امضا کردند

۴

منابع: یک نوجوان پس از باج‌خواهی جنسی در بدخشان خودکشی کرد

۵

برخورد دوگانه طالبان با شهرک شیرپور و مدرسه دینی شیعیان در کابل