• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حکومت بریتانیا اتهام کشتار غیرنظامیان توسط نیروهایش در افغانستان را بررسی می‌کند

۲۴ قوس ۱۴۰۱، ۲۰:۳۴ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۳:۳۱ (‎+۰ گرینویچ)

حکومت بریتانیا اعلام کرد ادعاها در مورد کشتار تعدادی از غیرنظامیان به دست نیروهای ویژه بریتانیایی در افغانستان را بررسی می کند. بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفت که قبلاً این اتهامات بررسی شده و تحقیقات جدید برای روشن شدن نکات بیشتر و اطمینان کامل از بررسی درست اتهامات است.

یک برنامه پانورامای بی‌بی‌سی در ماه جوزا افشا کرد که سربازان یک واحد نیروهای هوایی ویژه بریتانیا ۵۴ نفر را در جریان عملیات شبانه در شرایط مشکوک در افغانستان کشتند.

والاس تاکید کرد که تحقیقات قبلی در مورد این اتهامات «جامع » بوده و بررسی مجدد آن ضمن تامین شفافیت بیشتر، نیروهای بریتانیایی را در برابر «تحقیقات مجدد غیرضروری محافظت می‌کند.»

اندرو موریسون، منشی پارلمانی وزیر دفاع بریتانیا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این بررسی به طور خاص به حملات نیروهای ویژه که بین اواسط سال ۲۰۱۰ تا اواسط سال ۲۰۱۳ انجام شده، می‌پردازد.

یکی از اعضای خانواده قربانیان به سرویس جهانی بی بی سی گفت: «خانواده من ۱۰ سال منتظر ماند تا علت آن رویداد را بداند. خوشحالم که بالاخره بعد از گذشت سال‌ها یک کسی قرار است این موضوع را به طور کامل بررسی کند.»

نیروهای بریتانیا در قالب ماموریت ناتو و آیساف از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴ در ولایت هلمند افغانستان حضور داشت.هرچند این کشور نیروهایش را در ماه اکتوبر سال ۲۰۱۴ از افغانستان بیرون کرد اما تعداد کمی از سربازان بریتانیا برای آموزش نیروهای افغانستان تا اگست سال ۲۰۲۱ در افغانستان باقی ماندند.

پربازدیدترین‌ها

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است
۱

مارشال دوستم: تغییرات اساسی و جدی در افغانستان محتمل است

۲
گزارش ویژه

افغان‌ها در تنگنای محدودیت‌های ویزا؛ مسیرهای قانونی سفر یکی پس از دیگری بسته می‌شوند

۳

والی طالبان در بدخشان مانع برگزاری مراسم تجلیل از روز ملی زبان اوزبیکی شد

۴

طالبان برای ۱۶ مسجد دست‌کم «۸ میلیون دالر» هزینه کرده است

۵

دست‌کم «۲۳ نظامی پیشین» افغان در یک‌سال اخیر کشته شدند