• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دبیر کل سازمان ملل می‌گوید که احتمال پایان جنگ در اوکراین ضعیف است

۲۹ قوس ۱۴۰۱، ۰۱:۵۴ (‎+۰ گرینویچ)

انتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، روز دوشنبه ابراز امیدواری کرد که در سال جدید میلادی جنگ در اوکراین و اتیوپیا به پایان برسد. با این حال، او اذعان کرد که با توجه به شدت یافتن جنگ در اوکراین، چشم‌ اندازی روشن برای گفتگو میان مسکو و کی‌یف برای ختم جنگ وجود ندارد.

گوترش در کنفرانس خبری پایان سال به پرسش‌های خبرنگاران در مورد موضوعات مختلف در نیویارک پاسخ می‌داد. او با ابراز ناامیدی گفت که به دلایل مختلف احتمال کاهش مشکلات کشورهای جهان کم است.

گوترش به شکاف قدرت‌های بزرگ اشاره کرد که حل مشکلات بین‌المللی را تقریباً ناممکن ساخته است. از سوی دیگر، به گفته او، هزینه‌های زندگی و سطح نابرابری در کشورهای فقیر بالا رفته و آن‌ها «در سراشیبی ناتوانی پرداخت قروض و اعلام ورشکستگی قرار دارند.»

زلنسکی با نزدیک شدن سال نو و برای کم کردن بار ضربات فلج‌کننده راکتی روسیه بر زیرساخت‌های اوکراین امیدوار بود که مسکو تمایلی به گفتگو نشان بدهد، اما پوتین با رد گفتگو نشان داد که هنوز به پیروزی نظامی و به زانو درآوردن کی‌یف و متحدان غربی آن امیدوار است.

سرمنشی سازمان ملل متحد هم گفت که جنگ در حال شدت گرفتن است.

او در این کنفرانس خبری از سرکوب معترضان در ایران انتقاد کرد و گفت: «ما شاهد نقض گسترده حقوق بشر هستیم و آن را به شدت محکوم می‌کنیم.» او اقدامات حکومت ایران را غیرقابل قبول خواند و گفت که نگرانی خود را در ملاقات ماه سپتامبر با رئیس‌جمهور ایران در میان گذاشت.

گوترش همچنان ابراز امیدواری کرد که توافق هسته‌ای برجام احیا شود، اما با این حال گفت: «ما در حال حاضر در حال از دست دادن برجام هستیم. به نظر من این عامل بسیار منفی برای صلح و ثبات در منطقه و فراتر از آن است.»

پربازدیدترین‌ها

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد
۱

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد

۲

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۳
اختصاصی

تلاش طالبان تاجیک برای جذب قیوم ملنگ در بدخشان

۴

بانک جهانی: بیش از ۴۵ درصد بودجه طالبان صرف بخش امنیت می‌شود

۵

سمیع سادات به یک فرمانده جبهه متحد افغانستان رتبه «برید جنرالی» داد