امامان مساجد آلمان: اسلام طالبان، اسلام ما نیست

۲۵ امام جمعه مساجد آلمان در بیانیه‌ای می‌گویند که فرمان ممنوعیت تحصیلات عالی زنان در تضاد با دین اسلام قرار دارد. این روحانیون در بیانیه‌شان گفتند که تفسیر طالبان از اسلام حاوی تحقیر انسان‌هاست. این روحانیون گفتند اسلام مورد نظر طالبان «اسلام ما نیست.»

به گزارش نشریه قنطره، این روحانیون در بیانیه‌ای حذف زنان از دانشگاه‌ها را مغایر دین اسلام دانسته‌ و خواهان لغو این تصمیم شده‌اند.

این امامان مساجد در ادامه تاکید کرده که درخواست از طالبان برای تجدید نظر در خصوص منع آموزش زنان کافی نیست. آنها از سیاستمداران و جامعه مدنی آلمان نیز خواسته‌اند تا برای بازگرداندن زنان افغانستان به تحصیل و آزادی گام‌های مشخصی بردارند.

امامان مساجد آلمان در بیانیه خود گفتند که آموزش شرایطی را ایجاد می‌کند و کمک می‌کند که امکان تکامل برای هر فرد فراهم شود. آنها همچنین خاطرنشان کردند که پیامبر اسلام تأکید کرده است که «کسب علم و دانش بر زن و مرد فرض است.»

این روحانیون گفته‌اند که تقلیل زن «به یک هدف وابستگی یا یک هدف رضایت جنسی برای مردان» یک نگرش زن‌ستیزانه است.

اخیراً وزیر تحصیلات عالی طالبان گفته بود که «زنان کشتزار مردان» هستند.

امضاکنندگان این بیانیه از طالبان خواسته‌اند که «فوراً از اقدامات زن‌ستیزانه به نام اسلام خودداری کنند.»

آنها تاکید کردند که با زنان افغانستان و همچنین با هر زنی که خواستار حق تحصیل و تعیین سرنوشت خود است، اعلام همبستگی می‌کنند.