• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حمله انتحاری در کابل؛ وزیران خارجه ایران و پاکستان با وزیر خارجه طالبان تلفنی صحبت کردند

۲۲ جدی ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ (‎+۰ گرینویچ)

امیر عبداللهیان و بلاول بوتو زرداری، وزیران خارجه ایران و پاکستان در تماس تلفنی با وزیر خارجه طالبان حمله انتحاری در ورودی وزارت خارجه را محکوم کردند. وزارت خارجه طالبان می‌گوید که امیرخان متقی در این تماس‌های تلفنی گفته است که این گروه اجازه نمی‌دهد دشمنان امنیت را اخلال کنند.

داعش مسئولیت این حمله انتحاری را بر عهده گرفته است.

شماری از کشورهای دیگر از جمله عربستان سعودی، چین و قطر نیز با انتشار بیانیه‌هایی این حمله را محکوم کرده‌اند. وزارت خارجه روسیه نیز با قربانیان این رویداد ابراز همدردی کرده است.

طالبان از زمان از تسلط دوباره بر افغانستان علی‌رغم ادامه حملات انفجاری و انتحاری پیوسته گفته‌اند که امنیت را تامین کرده‌اند. درحالیکه در بیش از یک سال گذشته داعش مسئولیت شماری از این حملات را بر عهده گرفته اما گروه طالبان می‌گوید داعش را در افغانستان نابود کرده است.

رویترز به نقل از مقامات طالبان گزارش داد که در اثر حمله انتحاری در مقابل وزارت خارجه دستکم بیست نفر کشته شده‌اند.

پربازدیدترین‌ها

یورش طالبان به خانه کرزی
۱

یورش طالبان به خانه کرزی

۲

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۳

اداره طالبان دانشگاه‌های خصوصی را به بستن تهدید کرد

۴

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی از تعامل با طالبان دفاع کرد

۵

واکنش‌ها به یورش طالبان به خانه کرزی: «ترحم بر پلنگ تیز دندان»