• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جمهوری اسلامی یک مرد را که سر همسرش را برید و در خیابان گرداند،‌ به ۸ سال زندان محکوم کرد

۲۸ جدی ۱۴۰۱، ۱۲:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۳:۵۷ (‎+۰ گرینویچ)

قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران مردی را که سر همسرش را برید و در خیابان چرخاند به ۸ سال زندان محکوم کرد. گفته شده که والدین این دختر ۱۷ ساله گذشت کرده‌اند و دادگاه به جنبه عمومی جرم رسیدگی کرده است. دستگاه قضایی ایران هفته پیش یک روزنامه‌نگار ورزشی را به ۱۸ سال زندان محکوم کرد.

قتل "ناموسی"

زمستان سال پیش (بهمن یا دلو ۱۴۰۰) ویدیویی از یک مرد ایرانی در شهر جنوبی اهواز منتشر شد که در یک دست کارد آغشته به خون و در دست دیگر یک سر بریده داشت و با لب خندان در خیابان‌های این شهر قدم می‌زد.

این مرد سجاد حیدرنوا بود که با کمک برادرش،‌ همسر نوجوان خود، مونا (غزل) حیدری را کشته بود. رسانه‌های ایران این قتل را ناموسی نامیدند.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، مونا در کودکی (۱۲ سالگی) به ازدواج پسر کاکایش سجاد درآورده شده بود و در طول چند سال زندگی مشترک، بارها خشونت دیده بود.

آخرین بار او کوشید با فرار به ترکیه، خود را از این زندگی خشونت‌بار نجات دهد. خانواده مونا موفق می‌شوند او را از ترکیه برگردانند.

در روز ۱۶ دلو، سجاد حیدرنوا (همسر مونا) با کمک برادر خود این زن جوان را کشت و به نوشته رسانه‌های محلی اهواز، سر او را در خیابان‌های شهر گرداند تا به اهالی شهر نشان دهد که به اصطلاح غیرت دارد.

سخنگوی قوه قضاییه ایران می‌گوید پدر و مادر مونا حیدری گذشت کرده‌اند و دادگاه جمهوری اسلامی به جنبه عمومی این قضیه رسیدگی کرده است.

حکم قاتل و روزنامه‌نگار

سجاد حیدرنوا که سر یک زن جوان را برید و در خیابان‌ها چرخاند، به جرم "قتل عمد، ایراد ضرب و جرح عمدی و اخلال در نظم عمومی" به هشت سال و دو ماه زندان محکوم شده است.

این در حالی است که در جمهوری اسلامی، روزنامه‌نگاران و فعالان سیاسی و حقوق بشری، به حبس‌های طولانی‌تری محکوم می‌شوند.

جمهوری اسلامی ایران هفته پیش،‌ احسان پیربرناش،‌ روزنامه‌نگار ورزشی را در شهر شمالی ساری به ۱۸ سال زندان محکوم کرد. او در جریان خیزش سراسری ایرانیان علیه جمهوری اسلامی بازداشت شده بود.

پربازدیدترین‌ها

رهبر شبه‌نظامیان بلوچ پس از هماهنگی در کابل «برای درمان سرطان پروستات به هند می‌رود»
۱

رهبر شبه‌نظامیان بلوچ پس از هماهنگی در کابل «برای درمان سرطان پروستات به هند می‌رود»

۲

مقام طالبان پس از انتقاد از هبت‌الله از افغانستان خارج شد

۳

جمهوری اسلامی برخورد طالبان با شیعیان افغانستان را «با جدیت پیگیری می‌کند»

۴

والی طالبان در بدخشان: از خدا، پیامبر و هبت‌الله اطاعت کنید

۵

جبهه مقاومت: معاون استخبارات طالبان در بدخشان را کشتیم