• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دانشگاهی در هند به دانشجویانش درباره تماشای مستند بی‌بی‌سی راجع به نارندرا مودی هشدار داد

۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ (‎+۰ گرینویچ)

دانشگاه جواهر لعل نهرو در دهلی دانشجویانش را تهدید کرد در صورت تماشای مستند بی‌بی‌سی درباره نخست‌وزیر نارندرا مودی، برخورد انضباطی شدیدی خواهد کرد. دولت پخش این مستند را در هند که رهبری مودی را در جریان شورش‌های مرگبار در ایالت گجرات در سال ۲۰۰۲ زیر سوال برده، ممنوع کرده است.

علاوه بر پخش، به‌اشتراک گذاری هرگونه کلیپی از این مستند در شبکه‌های اجتماعی نیز منع شده است.

نخست‌وزیر مودی در جریان خشونت‌هایی که منجر به کشته شدن بیش از ۲ هزار نفر عمدتا مسلمان شد، وزیر ارشد این ایالت غربی بود.

اتحادیه دانشجویان دانشگاه جواهر لعل نهرو در دهلی که مدت‌ها به عنوان سنگر سیاست‌های چپ تلقی می‌شد، در توییتر اعلام کرد که مستند «هند: پرسش مودی» را ساعت 9 شب به وقت محلی در یک کافه به نمایش می‌گذارد.

خشونت در گجرات در سال ۲۰۰۲ پس از آتش گرفتن قطار حامل زائران هندو و کشته شدن ۵۹ نفر آغاز شد. جمعیت بعداً در محله‌های مسلمان نشین سرازیر شدند و اقدام به خشونت کردند.

در سال ۲۰۱۷، یازده نفر به دلیل آتش زدن قطار به حبس ابد محکوم شدند.

مودی اتهامات مبنی بر اینکه به اندازه کافی برای متوقف کردن شورش‌ها انجام نداده را رد کرده است و در سال ۲۰۱۲ در پی تحقیقاتی که توسط دادگاه عالی انجام شد، از اتهامات تبرئه شد.

دادخواست دیگری که تبرئه او را زیر سوال می برد سال گذشته رد شد.

هفته گذشته، بی‌بی‌سی گفت که این مستند «به شدت مورد بررسی قرار گرفته است» و «طیف گسترده‌ای» از صداها و نظرات، از جمله پاسخ‌های افراد در حزب ملی‌گرای هندو بهاراتیا جاناتا به رهبری مودی را شامل می‌شود.

پربازدیدترین‌ها

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد
۱

کریم خلیلی: تبعیض و نقض حقوق هزاره‌ها در حاکمیت طالبان آشکارتر ادامه دارد

۲

پاکستان می‌گوید ۱۰ نقطه را در افغانستان هدف قرار داده است

۳

پایان سکوت القاعده؛ تهران چه می‌خواهد و طالبان چه امتیازی می‌تواند بدهد؟

۴
اختصاصی

تلاش طالبان تاجیک برای جذب قیوم ملنگ در بدخشان

۵

بانک جهانی: بیش از ۴۵ درصد بودجه طالبان صرف بخش امنیت می‌شود