• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حزب عمران خان دعوت نخست وزیر پاکستان برای شرکت در نشستی درباره حمله به پیشاور را رد کرد

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۰۷:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۴۳ (‎+۰ گرینویچ)

حزب تحریک انصاف پاکستان، به رهبری عمران خان، دعوت شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان برای شرکت در نشست «کمیته عالی» را رد کرد. سخنگوی این حزب گفت که رهبری حزب تصمیم گرفته است در نشست کمیته عالی شرکت نکند. قرار است این نشست روز جمعه درباره حمله به مسجدی در پیشاور برگزار شود.

شوکت یوسف‌زی، سخنگوی حزب تحریک انصاف پاکستان روز جمعه گفت که در حالی که این حزب در برابر سیاست‌های حکومت کنونی پاکستان معترض است، چگونه می‌تواند در نشست کمیته عالی شرکت کند.

پیشتر نخست‌وزیر پاکستان از نمایندگان حزب تحریک انصاف پاکستان دعوت کرده بود که در نشست کمیته عالی شرکت کنند. این پیام، از سوی وزیر فدرال پاکستان به اسد قیصر و پرویز ختک، اعضای حزب تحریک انصاف پاکستان منتقل شده بود.

حکومت پاکستان با برگزاری نشست کمیته عالی، در نظر دارد اقداماتی را در زمینه ریشه‌کن کردن تروریسم و همچنین افزایش سطح ظرفیت پولیس روی دست گیرد.

رئیس ستاد ارتش پاکستان، وزیران ارشد چهار ایالت این کشور به اضافه منطقه گلگت-بلتستان و همچنین نخست وزیر کشمیر آزاد در این نشست حضور خواهند یافت.

حمله روز دوشنبه به مسجدی در پیشاور درحالی صورت گرفت که اکثریت نمازگزاران آن نیروهای پولیس پاکستان بودند. در این حمله حدود ۱۰۰ نفر کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

پربازدیدترین‌ها

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد
۱

اسلام‌گرایی بومی و بیگانه؛ رهبر مجاهدین که از شعر و موسیقی لذت می‌برد

۲

ارتش پاکستان: حکومت طالبان فراگیر نیست و از مردم افغانستان نمایندگی نمی‌کند

۳

منابع: عامل حمله انتحاری به مرکز پولیس کوهات پاکستان یک مرد هلمندی بود

۴

یک فرمانده ارشد جبهه مقاومت 'وارد افغانستان شد'

۵

خانه‌های برخی مقام‌های پیشین به دستور هبت‌الله تخلیه می‌شوند