• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیس پاکستان گروهی از مهاجران افغان را در اسلام‌آباد بازداشت کرد

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ (‎+۰ گرینویچ)

منابع معتبر خبر دادند که پولیس پاکستان حوالی ساعت ۱۰ شب جمعه بیش از بیست نفر از مهاجران افغان را در اسلام‌آباد بازداشت کرده است. منابع گفتند پولیس این مهاجران را از ساحه «بهارکو» سوار بس کرده و با خود برده است. گفته می‌شود که مبایل و کمپیوترهای مهاجران نیز ضبط شده است.

هنوز دولت پاکستان در این مورد ابراز نظر نکرده است.

پربازدیدترین‌ها

امریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد
۱

امریکا سرانجام متن رسمی یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی را منتشر کرد

۲

متن یادداشت تفاهم تهران و واشنگتن؛ نفت، تحریم‌ها و برنامه هسته‌ای در مرکز توافق

۳

ترامپ: طالبان در حال چاپلوسی از امریکا است، شاید تجهیزات را پس بگیریم

۴

عضو سابق طالبان: درس بیولوژی نگذاشت که مهاجم انتحاری شوم

۵

طالبان ورود ارزهای کشورهای منطقه به افغانستان را ممنوع کرد

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

رئیس سی‌آی‌ای: کشتن ایمن‌الظواهری در افغانستان، توانمندی ایالات متحده را نشان داد

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ (‎+۰ گرینویچ)
رئیس سی‌آی‌ای: کشتن ایمن‌الظواهری در افغانستان، توانمندی ایالات متحده را نشان داد
100%

رئیس سازمان اطلاعات مرکزی ایالات متحده می‌گوید کشتن ایمن‌الظواهری نشانی از توانمندی امریکا در مبارزه با تروریسم بود. ویلیام برنز در نشست دانشکده دیپلوماسی جورج‌تاون، با اشاره به موفقیت‌های امریکا علیه القاعده گفت داعش همچنان به عنوان یک چالش بزرگ تروریستی باقی مانده است.

آقای برنز در صحبتهای روز پنجشنبه ۱۲ دلو در جمعی از دانشگاهیان گفت که با افزایش خطرات داعش، امریکا با همکاری کشورهای دیگر و سرمایه‌گذاری بر توانمندی آنها بر مبارزه با تروریزم تمرکز خواهد کرد.

او افزود که توانایی مبارزه با تروریسم امریکا و کشورهای همکار با این کشور در امر مبارزه با تروریسم نسبت به ۲۰ سال گذشته افزایش یافته است.

رییس اداره استخبارات امریکا گفت که امریکا در سال‌های گذشته موفقیت‌های بزرگی در مبارزه با داعش در عراق و سوریه داشته است اما تهدیدات تروریستی از بین نرفته است.

ریچارد بنت خواهان رهایی فوری اسماعیل مشعل، استاد دانشگاه از بند طالبان شد

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۳:۴۷ (‎+۰ گرینویچ)
ریچارد بنت خواهان رهایی فوری اسماعیل مشعل، استاد دانشگاه از بند طالبان شد
100%

گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل برای افغانستان از طالبان خواست تا اسماعیل مشعل، استاد دانشگاه را فورا آزاد کنند. این استاد دانشگاه روز پنجشنبه در کابل توسط طالبان بازداشت شد. ریچارد بنت می‌گوید سرکوب فعالیت‌های مدنی مسالمت‌آمیز، غیر قابل قبول و مغایر با تعهدات بین‌المللی است.

اسماعیل مشعل یکی از معترضان منع آموزش دختران توسط طالبان است. او چندی پیش در اقدامی اعتراضی به منع آموزش دختران، مدارک تحصیلی خود را پاره کرد.

این استاد دانشگاه، اخیرا با ساخت یک غرفه کتاب در شهر کابل هم به مردم به ویژه دختران کتاب هدیه می‌داد.

رئیس نظارت از رسانه‌های طالبان تایید کرده که این گروه اسماعیل مشعل را «برای تحقیقات به نهادهای امنیتی برده است.»

عبدالحق حماد گفته که اسماعیل مشعل از مدتی «دست به اقدامات تحریک‌آمیز علیه نظام می‌زد و با جمع کردن خبرنگاران دور خود، خیابان عمومی را مزدحم کرده بود.»

نزدیکان این استاد دانشگاه می‌گویند که آقای مشعل هنگام بازداشت مورد خشونت قرار گرفته است.

سیگار: کمک‌های امریکا به افغانستان ممکن است ناخواسته به طالبان مشروعیت دهد

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۳:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)
سیگار: کمک‌های امریکا به افغانستان ممکن است ناخواسته به طالبان مشروعیت دهد
100%

اداره بازرس ویژه امریکا در امور بازسازی افغانستان در گزارشی گفته امریکا از آگست سال ۲۰۲۱ تاکنون ۸ میلیارد دالر به افغانستان کمک کرده است. سیگار می‌گوید این کمک‌ها ممکن است به صورت ناخواسته به طالبان مشروعیت دهد.

اداره بازرس ویژه امریکا در امور بازسازی افغانستان می‌گوید که طالبان روز به روز ظالمانه تر می‌شوند و قانون‌گذاران باید در نظر داشته باشند که این کمک‌ها ممکن است ناخواسته چه در سطح بین‌المللی و چه داخلی به طالبان مشروعیت بدهد.

سیگار می‌گوید در حالی که ۲۸.۳ میلیون نفر در افغانستان به کمک‌های غذایی بین‌المللی وابسته هستند، اما به گفته سازمان ملل هیچ قطعیتی وجود ندارد که چه میزان از کمک‌ها به نیازمندان می‌رسد.

به گفته این نهاد ناظر، هیچ تضمینی هم وجود ندارد که ارایه یا توقف این کمک‌ها بتواند در رفتار طالبان تغییری ایجاد کند.

در گزارش آمده است:« با توجه به سوء استفاده رژیم طالبان از زنان این سوال مهم را از سیاست گذاران مطرح می‌کند که آیا ایالات متحده می‌تواند به کمک‌های خود به افغانستان بدون منفعت یا حمایت از طالبان ادامه دهد.»

سیگار در گزارش خود به این نتیجه می‌رسد که میلیون‌ها افغان رنج‌دیده گرسنه به‌ویژه که طالبان با وضع قوانین محدودکننده علیه زنان و دختران آنان را از حقوق اساسی‌شان محروم کرده‌اند به حمایت بین‌المللی نیاز دارند.

این گزارش خاطرنشان کرده که میلیاردها دالر کمک بین‌المللی تا حدی مفید بوده و تا جایی توانسته از قحطی گسترده در سال ۲۰۲۲ جلوگیری کند.

هشدار صلیب سرخ: با هوای بسیار سرد در افغانستان، جان میلیون‌ها نفر در خطر است

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۱۰:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)
هشدار صلیب سرخ: با هوای بسیار سرد در افغانستان، جان میلیون‌ها نفر در خطر است
100%

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هشدار داد که هوای بسیار سرد در افغانستان جان میلیون‌ها نفر را با خطر مواجه کرده. این نهاد گفته برای جلوگیری از وخامت اوضاع، به کمک‌های بشردوستانه بیشتر نیاز است. صلیب سرخ می‌گوید بسیاری از مردم به دلیل مشکلات اقتصادی توانایی گرم کردن خود را ندارند.

صلیب سرخ ویدئویی را منتشر کرده که نشان می‌دهد شماری از شهروندان برای گرم کردن خانه خود از پلاستیک استفاده می‌کنند.

خیبر، یکی از کارگران روزمزد گفته کار نیست و در این فصل سرما یک تُن زغال هم ۱۴ هزار افغانی است.

او می‌گوید ما که نان خوردن خود را در نداریم، چطور می‌توانیم ۱۴ هزار افغانی زغال یا چوب بخریم.

این کارگر گفته پلاستیک و کفش کهنه را آتش می‌زنند تا بتوانند لحظاتی گرم شوند.

نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان: به رسمیت شناختن طالبان گزینه روی میز نیست

۱۴ دلو ۱۴۰۱، ۰۹:۴۱ (‎+۰ گرینویچ)
نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان: به رسمیت شناختن طالبان گزینه روی میز نیست
100%

نماینده ويژه اتحادیه اروپا برای افغانستان می‌گوید نمی‌خواهند افغانستان «منزوی» شود، با این وجود گزینه به رسمیت شناختن رژیم طالبان را نیز روی میز ندارند. توماس نیکلاسون گفت که در دیدار با مقام‌های پاکستانی بر لزوم همکاری منطقه‌ و جامعه جهانی به نفع مردم افغانستان توافق شده است.

نماینده ویژه اتحادیه اروپا برای افغانستان روز جمعه در توییتی افزود که طی سه روز در پاکستان، با مقامات این کشور درباره عواقب سیاست‌های طالبان مبنی‌بر منع زنان از کار در موسسات، گفتگو کرده است.

توماس نیکلاسون همچنین گفت که در این نشست‌ها، درباره نیاز حکومت فراگیر و حفاظت‌ از حقوق و آزادی‌های شهروندان افغانستان تاکید شده است.

این مقام اتحادیه اروپا تصریح کرد که تصمیم طالبان به منع زنان از کار در موسسات، در بدترین زمان ممکن به زنان و کودکان نیازمند در افغانستان صدمه می‌زند.

در کنار این‌ها، توماس نیکلاسون با اشاره به حمله مرگبار اخیر به مسجدی در پشاور، می‌گوید که این حمله یادآور تهدیدات تروریسی متوجه افغانستان و کشورهای همسایه آن است.