• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سلمان رشدی: پس از بازگشت از آستانه مرگ، همه مرا دوست دارند

۱۷ دلو ۱۴۰۱، ۲۲:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

سلمان رشدی، پس از زخمی‌شدن با ضربات چاقو به دست یک هوادار جمهوری اسلامی در سال ۲۰۲۲، در اولین مصاحبه‌اش با مجله نیویارکر گفت که شب کابوس‌های «ترسناک» می‌بیند. با این حال، او وضع صحی خود را بهتر توصیف کرد و گفت که به جای «کینه‌جویی»، دوست دارد به آینده بنگرد.

رشدی در این مصاحبه که روز دوشنبه و در آستانه انتشار «شهر پیروزی»، کتاب جدیدش، نشر شده است، گفت: «روز تا روز بهتر می‌شوم. با توجه به آنچه برای من اتفاق افتاد، وضعم خیلی بد نیست.»

دیوید رمنیک، خبرنگار نیویارکر در مورد رشدی گفت که ۱۸ کیلو وزن خود را از دست داده است: «خراش چاقو در سمت راست صورتش پیداست. مثل گذشته سلیس حرف می‌زند، اما گوشه لب پاینش کج شده است. عصب دست چپش خیلی آسیب دیده است.»

سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی روز جمعه ۲۱ اسد، در حالی که می‌خواست در مراسمی در نیویورک سخنرانی کند، از سوی یک مرد چاقو بدست مورد حمله گرفت. ضارب هادی مطر است که در شبکه‌های اجتماعی پست‌هایی را در حمایت از سپاه پاسداران و ایران منتشر کرده بود.

گفته می‌شود که رشدی به خاطر نوشتن کتاب آیات شیطانی و فتوای ارتداد آیت‌الله خمینی توسط مطر مورد حمله قرار گرفت.

او در این مصاحبه مطر را «احمق» توصیف کرد، اما گفت که نسبت به او خشمگین نیست.

رشدی گفت: «در سال‌های گذشته، همواره تلاش کرده‌ام که به دام ملامتگری و کین‌توزی نیافتم. یکی از راه‌های برخورد با آنچه برای من امسال اتفاق افتاد، نگاه کردن به آینده به جای گذشته است. آنچه فردا اتفاق می‌افتد، به مراتب مهمتر از اتفاقات گذشته است.»

رمان جدید سلمان رشدی روز سه‌شنبه از چاپ بیرون می‌شود. «شهر پیروزی» داستان زنی در قرن ۱۴ میلادی است که برای تسط بر یک شهر، جامعه‌ مردسالار را به چالش می‌کشد.

براساس معرفی کتاب توسط انتشارات پنگوئن رندوم هاوس، رمان جدید رشدی زندگی قهرمانی را روایت می‌کند که به دنبال برابری میان زن و مرد در جامعه مردسالار است.

رشدی در مصاحبه‌اش گفت که فروش رمان هایش، به خصوص آیات شیطانی پس از حمله به او بالا رفته است و شهرت بیشتر از گذشته به دست آورده است. او با شوخی گفت: «اکنون که از آستانه مرگ برگشته‌ام، همه مرا دوست دارند.»

پربازدیدترین‌ها

افغان‌تبارها وارد رقابت‌های انتخاباتی امریکا شدند
۱

افغان‌تبارها وارد رقابت‌های انتخاباتی امریکا شدند

۲

ترامپ: حتی اگر دموکرات‌ها اکثریت کانگرس را به دست آورند، من حق وتو دارم

۳

زنان در هرات زیر حاکمیت طالبان: «حتی هوای نفس کشیدن را از ما گرفته‌اند»

۴

چرا شمارش آرا در برخی ایالت‌های امریکا بیشتر طول می‌کشد

۵

زن ترکیه‌ای که شوهر افغانش مانع خروج او از افغانستان شده بود، به کشورش بازگشت