زلزله جدید در ترکیه ۶ کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی بر جای گذاشته است

دوشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۰۱

مقامات ترکیه گفتند که در اثر زمین‌لرزه روز دوشنبه که به بزرگی ۶.۴ بود، تا اکنون ۳ نفر کشته و ۲۱۳ نفر زخمی شده‌اند.

مرکز این زمین‌لرزه شهر دفنه، در ولایت هاتای ترکیه که در زلزله قبلی آسیب زیادی دید، گزارش شده است.

در سوریه نیز ۱۳۰ نفر زخمی شده و چند ساختمان‌ فرو ریخته است.

سلیمان سویلو، وزیر داخله ترکیه اعلام کرد که تلاش‌های جستجو و نجات در سه ساختمان فروریخته که در آن شش نفر محبوس شده ادامه دارد.

تلویزیون هابرترک خبر داد که تا حال یک نفر از این مجموعه نجات داده شده است. به گفته این تلویزیون، افراد محبوس در زیر آوار کسانی بودند که می‌خواستند از یک ساختمان نیمه‌ویران اثاثیه و وسایل را بیرون بکشند.

خبرگزاری دولتی سوریه نیز خبر داد که بدلیل ریزش ساختمان در حلب شش نفر زخمی شده اند. سازمان امدادگر کلاه‌سفیدها اما از زخمی‌شدن ۱۳۰ نفر خبر داد و گفت که اغلب قربانیان زخم‌های سطحی داشتند.

زمین‌لرزه ۱۲ روز در این دو کشور بیش از ۴۷ هزار نفر قربانی گرفت و بیش از یک‌ونیم میلیون نفر هنوز در کمپ‌های موقت زندگی می‌کنند. مقامات ترکیه می‌گویند که از آن زمان تا حال بیش از ۶ هزار پس‌لرزه را ثبت کرده‌اند.

اسوشیتدپرس از شهر آدانای ترکیه گزارش داد که مردم به دنبال زلزله امروز خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و به خیابان‌ها سرازیر شده‌اند. یکی از شاهدان عینی به اسم الخاندرو مالاور گفت که مردم واقعا ترسیده‌اند و «هیچکس نمی‌خواهد به خانه‌های خود برگردد.»

در شهر ادلب سوریه نیز مردم وحشت‌زده در پارک‌ها و سایر اماکن باز عمومی سرازیر شده‌اند و تلاش می‌کنند از ساختمان‌هایی که ممکن است فرو بریزند دور شوند.

خبرها
جهان‌نما
جهان‌نما

رادیو

وقت روایت شماست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما
ارسال کنید