وزیر دفاع پاکستان: یک هیات طالبان برای گفتگو درباره اقدامات ضدتروریسم به اسلام‌آباد می‌رود

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۶

وزیر دفاع پاکستان می‌گوید که قرار است به زودی یک هیات طالبان برای گفتگو درباره «امنیت منطقه‌ای و اقدامات ضدتروریسم» به پاکستان سفر کند.

خواجه آصف، همچنین روز سه‌شنبه با اشاره به توافقنامه دوحه میان طالبان و امریکا تاکید کرد که خاک افغانستان نباید توسط تروریست‌ها استفاده شود.

وزیر دفاع پاکستان افزود که کشورش از طالبان خواسته است که به توافقنامه دوحه احترام بگذارد و طالبان نیز با این درخواست موافقت کرده‌اند.

خواجه آصف تصریح کرد که پاکستان برای مهار تروریسم سخت جنگیده است و وعده داد که این کار را بار دیگر مثل گذشته انجام خواهد داد.

وزیر دفاع پاکستان در ماه جدی گفته بود که طالبان توافقنامه دوحه با امریکا را نقض کرده، زیرا تروریست‌ها از خاک افغانستان علیه پاکستان استفاده می‌کنند.

این در حالی است که حدود دو هفته پیش یک هیات بلندپایه پاکستانی به شمول وزیر دفاع این کشور و رئيس آی‌اس‌آی به کابل سفر کردند.

پس از این سفر، برخی رسانه‌ها گزارش دادند که سفر مقامات ارشد امنیتی پاکستان به کابل تنها یک دستور کار داشت و بر مبارزه با تروریسم و پناهگاه‌های تحریک طالبان پاکستان در خاک افغانستان متمرکز بود.

در آن زمان منابع به افغانستان اینترنشنال نیز گفتند که «مقام‌های پاکستان مدارک و شواهدی به طالبان ارایه داده‌اند که نشان می‌دهد رهبران طالبان پاکستانی در افغانستان و در کابل حضور دارند و انتظار دارند علیه آنها اقدام شود.»

خبرها
زیباترین چشم‌اندازهای جهان: آمازون
سفیران - فصل پنجم (آلمان)

رادیو

وقت روایت شماست

فیلم‌ها و صداهای خود را برای ما
ارسال کنید