• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

دان: طالبان و پاکستان درباره عبور بدون ویزای پایواز بیماران از تورخم به توافق نرسیدند

۱۹ حوت ۱۴۰۱، ۰۵:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه پاکستانی دان روز جمعه گزارش داده است که طالبان و پاکستان نشستی درباره مشکلات مرزی در تورخم برگزار کردند تا از وقوع مجدد درگیری‌ها جلوگیری شود. در گزارش آمده است دو طرف بر سر بعضی مسایل مثل عبور بدون ویزای پایواز بیماران از افغانستان به پاکستان به توافق نرسیدند.

با این حال هیات پاکستانی در این جلسه وعده داده است که موضوع را با مقامات کشور خود در میان خواهد گذاشت.

در این جلسه مشکلات رانندگان موترهای باربری افغانستان و مهاجرینی که از سالیان دراز در پاکستان زندگی می‌کنند و با مشکل عبور و مرور بین دو کشور مواجه‌اند نیز مطرح شده است. طالبان از هیات پاکستان خواسته است در موقعیت‌های اضطراری با عبور بدون ویزای برخی از بیماران، رانندگان موترهای باربری و مهاجران همکاری کند.

روزنامه دان نوشته است شرکت‌کنندگان درباره دلایل بسته شدن یک‌جانبه مرز تورخم توسط طالبان در ۱۹ فبروری نیز گفتگو کردند.

در ۱۹ فبروری طالبان با بستن تورخم، مرزبانان پاکستانی را به شکستن تعهد و بدرفتاری با بیمارانی که برای درمان به پاکستان می‌روند، متهم کردند. اتفاقی که به یک درگیری مرزی دیگر منتهی شد و مرز برای چند روز بسته ماند.

پربازدیدترین‌ها

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند
۱

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند

۲

تحقیق یک نهاد آموزشی: دختران افغان با وجود محرومیت از آموزش، به یادگیری ادامه می‌دهند

۳

یک افغان در امریکا به اتهام حمایت از «تروریسم» بازداشت شد

۴

از «شهید» تا «شر و فساد»؛ طالبان زبان رسانه‌های داخل افغانستان را تغییر می‌دهد

۵
اختصاصی

واشنگتن: خلیلزاد از امریکا نمایندگی نمی‌کند