• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جت جنگنده روسی یک پهپاد امریکایی را بر فراز دریای سیاه سرنگون کرد

۲۳ حوت ۱۴۰۱، ۱۹:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۹:۲۲ (‎+۰ گرینویچ)

امریکا روز سه شنبه سقوط یک پهپاد تجسسی خود توسط یک جنگنده روسی بر فراز دریای سیاه را محکوم کرد. ارتش امریکا گفت که دو جت سوخو-۲۷ روسی پهپاد ام کیو- ۹ امریکایی را به طور «غیرمسئولانه» رهگیری کردند که پهپاد پس از برخورد با یکی از جنگنده‌ها در دریای سیاه سقوط کرد.

نیروی هوایی امریکا گفت که یک جنگنده روسی عمدا در مقابل پهپاد امریکایی پرواز کرد و سوخت را بر پهپاد ریخت.جنرال جیمز هکر، فرمانده نیروی هوایی امریکا در اروپا در بیانیه‌ای این حادثه را «ناامن و غیرمسلکی» خواند و گفت که چنین کاری «فقدان شایستگی» را نشان می‌دهد.

در بیانیه فرمانده نیروی هوایی امریکا در اروپا آمده است: «تقریبا ساعت ۷:۰۳ صبح یک هواپیمای سوخو۲۷ روسی با پهپاد ام‌کیو-۹ برخورد کرد و [خرابی در پهپاد] باعث شد تا نیروهای امریکایی مجبور شود ام‌کیو-۹ را در آب‌های بین‌المللی سرنگون کند.»

او افزود: «سوخو۲۷ چندین بار سوخت را بر روی ام‌کیو-۹ ریخت و در مقابل آن چندین بار به شیوه‌ بی‌پروا و غیرحرفه‌ای پرواز کرد.»

این حادثه نشان داد که درگیری اوکراین می تواند احتمال برخورد نظامی امریکا و روسیه را در این منطقه بالا ببرد.

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی امریکا گفت که رهگیری هواپیماهای امریکایی بر فراز دریای سیاه توسط هواپیماهای روسی "غیرعادی" نیست و افزود که در هفته‌های اخیر رهگیری‌های دیگری نیز صورت گرفته است.

پربازدیدترین‌ها

جمعه‌ فاتح از افراد خود خواست جنگ علیه طالبان را آغاز کنند
۱

جمعه‌ فاتح از افراد خود خواست جنگ علیه طالبان را آغاز کنند

۲

منابع آگاه: نیروهای طالبان و جمعه‌خان فاتح درگیر شدند

۳

پولیتیکو: معامله برلین با طالبان برای اخراج مهاجران افغان موجی از نگرانی را برانگیخته است

۴

روزی که ولایت‌های غزنی، هرات و بادغیس سقوط کردند

۵

مقام امر به معروف که به اتهام روابط جنسی بازداشت شده بود آزاد شد