• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • روایت شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رد پناهجویان از گذرگاه‌های غیر رسمی؛ ایالات متحده و کانادا به توافقی جدید دست یافتند

۴ حمل ۱۴۰۲، ۲۱:۲۳ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۰:۰۴ (‎+۰ گرینویچ)

امریکا و کانادا بر سر رد پناهجویان از گذرگاه‌های مرزی غیررسمی به توافق رسیدند. طبق توافق ۲۰۰۴، کانادا می‌توانست پناهجویان را از مبادی ورودی رسمی اما نه گذرگاه‌های غیررسمی به امریکا برگرداند. تعداد زیادی از مهاجران از طریق گذرگاه روکسهام در مرز امریکا و کانادا عبور می‌کنند.

این اقدام خلأ ایجاد شده توسط توافق نامه پناهندگی سال ۲۰۰۴ با امریکا را در مورد محلی که مهاجران باید درخواست پناهندگی خود را مطرح کنند، پر می‌کند.

این توافق به کانادا اجازه می‌داد تا مهاجران را در مبادی ورودی رسمی اما نه در گذرگاه های غیررسمی دور کند.

به گزارش رویترز، توافق جدید توافقنامه پناهندگی را در امتداد ۹ هزار کیلومتر مرز تمدید می‌کند و قرار است از نیمه شب جمعه به وقت محلی اجرایی شود.

به عنوان بخشی از این توافق، کانادا هم اکنون یک برنامه جدید پناهندگی برای ۱۵ هزار پناهجوی که از آزار و اذیت و خشونت در آمریکای جنوبی و مرکزی فرار کرده‌اند، ایجاد خواهد کرد.

رئیس‌جمهور جو بایدن به مدت ۲۴ ساعت در اتاوا به سر می‌برد تا با همتای کانادایی خود جاستین ترودو درباره یک سری مسائل اقتصادی، تجاری و مهاجرتی گفتگو کند.

آقای بایدن در سخنرانی روز جمعه خود در پارلمان کانادا گفت: "ایالات متحده و کانادا برای جلوگیری از عبور غیرقانونی از مرزها و اجرای کامل توافقنامه به روز شده با یکدیگر همکاری خواهند کرد".

پربازدیدترین‌ها

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد
۱

رئیس انستیتوت ثبات راهبردی جنوب آسیا: افغانستان جغرافیای خود را از دست می‌دهد

۲

ریچارد بنت: افغان‌های مقیم خارج باید امید را زنده نگه دارند

۳

از رخشانه تا فرزانه؛ روایت قتل هولناک زنی جوان در غور

۴

روسیه از کشورها خواست فورا دیپلمات‌های خود را از کی‌یف خارج کنند

۵

رهبر یهودی که برای مسلمانان بریتانیا می‌رزمد کیست؟

•
•
•

مطالب بیشتر

دیمیتری مدودف: روسیه خواهان مناطق حائل غیرنظامی در اوکراین است

۴ حمل ۱۴۰۲، ۲۰:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه می‌گوید مسکو به‌دنبال ایجاد مناطق حائل غیرنظامی در داخل اوکراین در اطراف مناطقی است که ضمیمه خاک خود کرده است. این متحد رئيس‌جمهور ولادیمیر پوتین گفته اگر امکان ایجاد چنین مناطقی موجود نباشد، ممکن است روسیه به عمق خاک اوکراین داخل شود.

با گذشت بیش از یک سال از حمله روسیه به اوکراین، باوجود کنترل روسیه بر تقریباً یک پنجم خاک این کشور، اهداف اصلی این جنگ محقق نشده است.

روسیه و اوکراین هیچ نشانه‌ای از تمایل به کنار گذاشتن اسلحه نشان نمی‌دهند. بر اساس برآوردهای نظامی کشورهای غربی، صدها هزار سرباز روسی و اوکراینی در این جنگ کشته یا به شدت زخمی شده‌اند.

دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهور سابق روسه که خود را علناً جنگ‌طلب‌ترین مقام روسیه می‌داند، گفت که روسیه به کریدورهای غیرنظامی در اطراف مناطقی که مدعی است، نیاز دارد. در مقابل، اوکراین می‌گوید هرگز کنترل روسیه را نخواهد پذیرفت.

مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه در مصاحبه‌ای با رسانه‌های روسی که در تلگرام منتشر شد، گفت: ما باید به تمام اهدافی که برای حفاظت از سرزمین‌هایمان، یعنی سرزمین‌های فدراسیون روسیه تعیین شده است، دست یابیم.

کوریای جنوبی کوریای شمالی را تهدید کرد

۴ حمل ۱۴۰۲، ۱۶:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

رئیس‌جمهور کوریای جنوبی روز جمعه در مراسمی که به مناسبت یادبود از سربازان این کشور برگزار شده بود گفت که به اقدامات تحریک‌آمیز کوریای شمالی جداً پاسخ خواهد داد. یون سوک یول می‌گوید کوریای شمالی در حال توسعه سلاح هسته‌ای است و تحریکات موشکی بی‌سابقه‌ای را انجام می‌دهد.

رئیس‌جمهور کوریای جنوبی گفته دولت و ارتش کشورش سیستم‌های دفاعی خود را در برابر تحریکات هسته‌ای و موشکی کوریای شمالی تقویت خواهد کرد و همکاری امنیتی با ایالات متحده و جاپان را نیز گسترش خواهد داد.

اظهارات رئیس‌جمهور کوریای جنوبی تنها چند ساعت پس از آن مطرح شد که کوریای شمالی ادعا کرد یک زیردریایی بدون سرنشین با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای را آزمایش کرده است.

وزارت خارجه کوریای شمالی هشدار داده که هرگونه تلاش برای وادار کردن این کشور به خلع سلاح هسته‌ای معادل اعلام جنگ است.

شورای امنیت ملی امریکا: برای محافظت از نیروهای امریکایی در سوریه حمله کردیم

۴ حمل ۱۴۰۲، ۱۴:۳۹ (‎+۰ گرینویچ)

در پی حمله هوایی امریکا به نیروهای شبه‌نظامی مورد حمايت جمهوری اسلامی ایران در سوریه، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که هدف این حمله حفاظت از نیروهای امریکایی است. جان کربی گفت که داعش و گروه‌های شبه نظامی مورد حمایت ایران همچنان تهدیدی در سوریه و منطقه هستند.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه گزارش داد که در حملات هوایی اخیر امریکا در مناطقی در دیرالزور و المیادین سوریه، هشت شبه‌نظامی مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران کشته شده‌اند.

پیشتر وزارت دفاع امریکا اعلام کرد که در پاسخ به حمله به سربازانش در سوریه، علیه گروه‌های همسو با جمهوری اسلامی در آن کشور حملات هوایی انجام داده است.

طبق اعلام پنتاگون، در پی حمله یک پهپاد به یکی از تاسیسات ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در حسکه، یک پیمانکار امریکایی کشته و یک پیمانکار و پنج سرباز امریکایی دیگر زخمی شدند.

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفته است که امریکا به دنبال تشدید درگیری با ایران (در سوریه) نیست.

کوریای شمالی یک پهپاد زیردریایی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را آزمایش کرد

۴ حمل ۱۴۰۲، ۰۵:۴۴ (‎+۰ گرینویچ)

رسانه‌های دولتی کوریای شمالی روز جمعه گزارش دادند که این کشور یک پهپاد زیردریایی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را آزمایش کرده است. طبق گزارش‌ها، این پهپاد مسیری با عمق ۸۰ تا ۱۵۰ متر را در زیر آب به مدت ۵۹ ساعت پیموده و روز پنجشنبه یک محموله غیرهسته‌ای را منفجر کرده است.

محموله این پهپاد در آب‌های ساحل شرقی کوریای شمالی منفجر شده است.

کوریای شمالی در پاسخ به تمرینات نظامی مشترک امریکا و کوریای جنوبی، در ماه‌های رزمایش‌های موشکی و پهپادی خود را افزایش داده است.

خبرگزاری دولتی کوریای شمالی از این پهپاد "Haeil" یا سونامی نام برده است.

کشته شدن یک پیمانکار امریکایی؛ ایالات متحده در سوریه حملات هوایی انجام داد

۴ حمل ۱۴۰۲، ۰۵:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

وزارت دفاع امریکا اعلام کرد که در پاسخ به حمله به سربازانش در سوریه، علیه گروه‌های همسو با جمهوری اسلامی در آن کشور حملات هوایی انجام داده است. پنتاگون روز پنجنشبه گفت که در یک حمله پهپادی به نیروهای امریکایی در سوریه، یک پیمانکار کشته و شش سرباز زخمی شدند.

وزارت دفاع امریکا جزئیات حملات هوایی در سوریه و همچنین حمله به نیروهایش را روز پنجشنبه فاش کرد.

مقام‌های وزارت دفاع امریکا می‌گویند که طبق اطلاعات استخباراتی، حمله هواپیمای بدون سرنشین به نیروهایی امریکایی، منشاء ایرانی داشته است.

لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده گفت که حملات تلافی‌جویانه به دستور جو بایدن، رئیس جمهور این کشور صورت گرفته است. او افزود که این حملات تأسیسات مورد استفاده گروه‌های وابسته به سپاه پاسداران را هدف قرار داده است.

وزیر دفاع امریکا تاکید کرد که هیچ گروهی که به نیروهای کشورش حمله می‌کند، بدون مجازات نخواهد ماند.