• العربية
  • پښتو
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سفیر امریکا در سازمان ملل: روسیه نباید عضو دائم شورای امنیت باشد

۱۱ حمل ۱۴۰۲، ۱۴:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)

سفیر امریکا در سازمان ملل گفته است که روسیه به دلیل حمله به اوکراین نباید عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل باشد. با این حال، لیندا گرینفیلد می‌گوید منشور سازمان ملل اجازه تغییر وضعیت در اعضای دائم شورای امنیت را نمی‌دهد و انتظار می‌رود روسیه با مسائل به صورت حرفه‌ای برخورد کند.

روسیه از اول ماه آپریل سال جاری میلادی ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده می‌گیرد.

پس از آن، واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل اختیار تشکیل، افتتاح و برگزاری جلسات را دارد و اسناد مصوب شورای امنیت را نیز دریافت خواهد کرد.

در دوره ریاست روسیه، دیپلومات‌های این کشور در سازمان ملل کنترول کمیته‌های دائمی شورای امنیت را نیز در دست خواهند داشت.

سفیر امریکا در سازمان ملل به خبرگزاری فرانسه گفت که شک دارد که روسیه در مدت ریاست خود حرفه‌ای عمل کند.

مدت ریاست روسیه یک‌ ماه خواهد بود.

با این حال دیپلومات امریکا بر این باور است که روسیه از این فرصت برای پیشبرد اهداف خود علیه اوکراین و امریکا استفاده می‌کند.

لیندا گرینفیلد تاکید کرده که امریکا جنایات جنگی و نقض‌ حقوق بشر روسیه در اوکراین را محکوم و «جهان را از اقدامات روسیه و عواقب کارهایش در اوکراین آگاه خواهد کرد.»

پربازدیدترین‌ها

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند
۱

قاتلان مسعود چگونه به او رسیدند

۲

تحقیق یک نهاد آموزشی: دختران افغان با وجود محرومیت از آموزش، به یادگیری ادامه می‌دهند

۳

از «شهید» تا «شر و فساد»؛ طالبان زبان رسانه‌های داخل افغانستان را تغییر می‌دهد

۴

تاکید چهره‌های سیاسی بر تداوم راه احمدشاه مسعود

۵

مسعود از نگاه طالبان