• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

عکس کودک هراتی که گرده خود را فروخت، اثر برگزیده ورلد پرس فوتوی ۲۰۲۳ شد

۱۶ حمل ۱۴۰۲، ۱۶:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

عکس کودک هراتی که پس از تسلط طالبان مجبور شد به دلیل فقر گرده خود را بفروشد به عنوان یکی از آثار منتخب بنیاد ورد پرس فوتو سال ۲۰۲۳ برگزیده شد. هیئت داوران مسابقه از بین سه هزار و ۷۵۲ شرکت‌کننده با بیش از ۶۰ هزار عکس از ۱۲۶ کشور، بیست و چهار عکاس را برنده اعلام کرد.

بنیاد ورد پرس فوتو در شرح مختصری از این عکس نوشته است که پدر و مادر خلیل احمد کودک ۱۵ ساله هراتی که به دلیل بحران اقتصادی پس از تسلط طالبان قادر به تهیه غذای خانواده نبودند، تصمیم گرفتند کلیه او را به قیمت ۳۵۰۰ دالر امریکایی بفروشند.

آفرینشگر این اثر منتخب، مد نیسن، عکاس دنمارکی است. او در کارهایش کوشیده تا مسائل اجتماعی امروزی مانند نابرابری، نقض حقوق بشر و رابطه مخرب انسان با طبیعت را به تصویر بکشد.

از این عکاس آثار دیگری نیز در رسانه‌ها و نشریه‌های معتبری مانند سی‌ان‌ان، نشنال جغرافی، گاردین، فیگارو و اشپیگل نشر شده است.

در بیست و چهار اثر عکاسی برگزیده ۲۰۲۳ ورد پرس فوتو، مسائلی چون مستندسازی جنگ در اوکراین، اعتراضات سراسری در ایران، بازنمایی بحران تغییرات اقلیمی و بحران انسانی افغانستان تحت کنترول طالبان توجه را به خود جلب می‌کنند.

پربازدیدترین‌ها

واکنش‌ها به کشته‌شدن فرمانده جبهه مقاومت که «تا آخرین گلوله» علیه طالبان جنگید
۱

واکنش‌ها به کشته‌شدن فرمانده جبهه مقاومت که «تا آخرین گلوله» علیه طالبان جنگید

۲

افغانستان نایب‌قهرمان رقابت‌های فوتسال بین‌قاره‌ای برازیل شد

۳

نشست امریکا و کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود

۴
اختصاصی

طالبان دومین مرکز عملیات پهپادی را در بدخشان ساخت

۵

شش قبر در کنار هم؛ روایت کشته‌شدن اعضای یک خانواده در بمباران پاکستان در کنر