• العربية
  • پښتو
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • پښتو
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • رادیو
  • افغانستان
  • جهان
  • زاویه
  • صفحه شما
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده اتحادیه اروپا: در نشست دوحه بحث و توافق شد که شرایط رسمیت طالبان فراهم نیست

۲۱ ثور ۱۴۰۲، ۰۷:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۰:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان می‌گوید که شرکت‌کنندگان نشست دوحه درباره رسمیت‌ طالبان بحث کردند و توافق شد که شرایط شناسایی رسمی این گروه فراهم نیست. توماس نیکلاسون افزود که باوجود آن، باید تعامل جامعه جهانی با طالبان برای رفع نگرانی‌‌های مشترک در افغانستان ادامه یابد.

نماینده ویژه اتحادیه اروپا بر تعامل جامعه جهانی با طالبان برای رفع مشکلات و نگرانی‌ها در زمینه حقوق بشر، امنیت و مبارزه با تروریسم، حکومت فراگیر، مبارزه با مواد مخدر و ثبات اقتصادی افغانستان تاکید کرد.

توماس نیکلاسون بار دیگر از وضع محدودیت‌ها بر زنان، به ویژه منع کار زنان در دفاتر سازمان ملل که طالبان خواستار کرسی آن هستند، انتقاد کرد و آن را ناقض منشور این سازمان عنوان کرد.

سازمان ملل به تاریخ ۱۱ و ۱۲ ثور میزبان نمایندگان بیش از بیست کشور و سازمان بین‌المللی برای افغانسان در دوحه بود.

قبل از برگزاری این نشست، امینه محمد، معاون دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه (۲۸ حمل) در سخنرانی‌ای در دانشگاه پرینستون امریکا گفت این سازمان قصد دارد تا در نشست دوحه شرایط به رسمیت شناختن حکومت طالبان را بررسی کند.

اظهارات این مقام سازمان ملل با واکنش‌های تند طیف‌های مختلف سیاسی، فعالان و زنان معترض مواجه شد. سازمان ملل به دنبال این واکنش‌ها اعلام کرد که شناسایی رسمی طالبان موضوع محوری نشست دوحه نیست.

دبیرکل سازمان ملل در پایان نشست دوحه و در یک کنفرانس خبری گفت که قرار است ملل متحد نشست دیگری درباره افغانستان برگزار کند.

آنتونیو گوترش در پاسخ به این پرسش که آیا طالبان در نشست پیش‌رو دعوت خواهند شد، گفت در لحظه مناسب این امکان را رد نخواهد کرد اما اکنون زمان مناسب برای گفتگو با طالبان نیست.

پربازدیدترین‌ها

فنلند جوانان مجرد را برای عشق‌یابی دعوت می‌کند
۱

فنلند جوانان مجرد را برای عشق‌یابی دعوت می‌کند

۲

ادامه بازداشت و آزار و اذیت مردم پس از درگیری در یک مراسم عروسی در شهر بزرگ بدخشان

۳

شبکه تحلیلگران افغانستان: زایمان دختران زیر ۱۸ سال در افغانستان افزایش یافته است

۴

سخنگوی ارتش پاکستان: طالبان توان تحمل مجازات ما را ندارد

۵

ترامپ و هبت‌الله در فهرست محدودکنندگان آزادی رسانه‌های خبرنگاران بدون مرز